Alıntı srkaradag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ozan bey ikisi arasında fark var biliyorsunuz. Ford , peugeot vs. Ön camda oraları bu tür aparatları yapışırmak için ayırmış zaten.Ancak bizdeki ışığı engellemek için yapılmış siyah bir bölge(sizin araçtada aynı bölge boyalı değil ancak ayna düzeneğinin yapısıyla kapalı).Daha önce puntonun siyah bölgesine ogs taktım çalıştı demeyin çünkü çalışma prensipleri farklı.Daha önce forumda birkaç kez tartışıp ayna arkasındaki şeffaf bölgeye yapıştıracağımız konusunda mutabakata varmıştık.Dışarıdan görüntüsü gerçekten hoş değil ben birazda yamuk yapıştırdım , araç içindeyken gözükmüyor ancak. Ben cesaret edemedim ancak bir etiket heba etmek göze alınıp tam siyah bölgeye yapıştırmak denenebilir.Deneyipte başarılı olan olursa bundan sonra alacak arkadaşlarada yol gösterilmiş olur.
Bu arada focus hakkındaki tecrübelerinizi merakla bekliyoruz, eğer bahsettinizde ben görmediysem özür dilerim şimdiden
Alıntı onur1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya ben bu Ozan arkadaşımıza her başlıkta yazıyorum ama anlatamıyorum..sizin bahsettiğiniz araçlardaki nokta siyahlı bölüm ile puntolarda ki tamamen siyah bölümün fonksiyonları aynı değil.ben bizim araçlarda ki koyu kısıma hgs yapıştırdım ve çalıştı diyene hiç rastlamadım.Atermik cam olayı farkı var biliyosunuz ki..he bu arada bi zahmet punto araçta şu koyu siyah bölüme bi yapıştırıp deneyiverin bizlerde susalım yoksa lütfen deneme yapmadan yanlış bilgilere sebep vermeyelm.teşekkürler.
Ne farkı var? Temelde 2side RFID ile çalışıyor, OGS biraz daha aktif, HGS tamamen pasif. Ama temelde çalışması için gereken okuyucu tarafından gönderilen radyo dalgalarının camı geçip cihaza/etikete ulaşabilmesi. Puntoda atermik cammı var ki? Puntonun OGSsi olmasa 50 kere yapıştırmıştım şimdiye hiç düşünmeden...

Focusla ilgili pek birşey yazmadım şimdiye kadar normal bir araba işte