sarıdan önce yeşil zıplamıyor mu?
sarıdan önce yeşil zıplamıyor mu?
evet yeşil zıplıyor, ben giderkende yeşil zıplıyordu ve tam ışıkların dibindeyken sarı yandı gördüm.. O anı görüntülemeyip benim geçtikten sonra 10 metredeki görüntümü alıp göndermişler, ee heliylede ışık kırmızı yani.
Demek istediğimde aynen bu, yoksa kırmızıda geçildiğinde tabiki ceza yazılıcak ona diyecek birşey yok ..
İnceleme olmadığı belli, tak tak kesilen cezaları kağıda döküyorlar ardından gönder ödesinler misali elimize geliyor. Çoğu kişide aman ödeyeyim uğraşılmaz düşüncesiyle hareket ettiği için bunlarda babalarının çiftliği gibi davranıyolar o birimde ..
Elime ulaştığı gün cezayı ödedim, ancak gidip sarıda geçtiğim anın görüntüsünü talep edicem. Ben talep edemiyorsam dava açar avukata talep ettiririm. Onların keyen biz zararlı çıkamayız kimse kusura bakmasın.
Geldikleri günden itibaren afedersiniz ülkenin içine ettiler, milleti sömürdüler halada nasıl boğazlarındaki ekmeği alırızın düşüncesindeler heryerden kes ceza, yap zam ama milletimizin bu yapılanlara tek sözü "padişahımız çok yaşa" .. Yazık yani.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri