- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
Şöyle bir baktımda saçma sapan yorum dolu konu ile ilgili.Atan tutan ahkam kesen dolu.
Kimisi diyor camlara lazer yaptıracam polis film zannedecek uğraşacak diyor ki;bunu yazan arkadaşın camdaki (V) ibaresinden haberi yok ama polis senden daha iyi biliyor bu (V) ibaresini yine yersin cezayı.
Başka bir arkadaşımız da aynı renkteki farklı bir puntonun plakası ile kendi plakasını değiştirip öyle trafiğe gidecekmiş.Change araç gibi açmadık başına dert açmak için.
Konunun sahibi arkadaşımız ise hava soğuk diye polisle kavga etmemiş.Görevli memura mukavemet, görevli memurun görevini engelemenin TCK daki karşılığını bir okusun havalar ısınınca kavga eder o zaman polisle
Rüşvet verdin polise tutanak tutup seni göz altına alırsa görürsün kaç yıl içeride yatacağını Tam tersi polis içinde geçerli.Al seri numarasını paranın ver bakalım alınca şikayet et bak bakalım ne oluyor o polise.
Kimse bana kızmasın bu yazdıklarımda haklı olduğumu düşünüyorum.Buradaki yazılanlara göre fikir sahibi olabilecek ve böyle hareket edebilecek bir sürü genç kardeşimiz var.Lütfen yorum yaparken kimseyi bilerek veya bilmeyerek yanlışlara sevk etmeyelim.
Konu Ersal tarafından (14/01/2013 Saat 03:35 ) değiştirilmiştir.
G.Punto FUN aracım vardı 2 sene önce bildiğiniz üzere FUN ların arka 3 camı fabrika çıkışı renkli.Tabi muayene istasyonunda muayeneyi yapan eleman bilmiyormuş olayı.Bir baktım arka camı tırnaklıyor.Napıyorsun hemşerim dedim.Film var sökülecek dedi.Ulan sök o filmi ben beceremedim dedim sana yemek ısmarlıyacam sökebilirsen dedim.Enayi inanın yarım saat tırnak attı cama sonra gittim yanına tekrar (V) nin manasını anlattım teşekkür etti
Herkes istediği şekilde saçma yada değil fikir beyan edebilir.Nihayetinde burası bir forum,bu fikirlere riayet etmek şahsımı bağlar ki bu çok ilginç fikirlere riayet edecek kadar kanun nizam düşmanı değilim
Haklıysam eğer devlet memurunun kralı olsa mukavemet gösteririm,sürüden değilim ve eski tarihte '' evet araban tofaş olduğu için seni çevirdim '','' tofaş olm işte çevirme sektirmezsin bilgine '' tarzı yaklaşımlarla muhatap oldum. Dün gece ise bende ve aracımda kusur aranıp aranıp en sonunda cam filmine takılması ve ceza yazması ( ki ceza meblağı yada ceza nedeni önemli değil,halledilir) kanıma dokundu. Hele beni oltasına alıp sonra bi köşede çekirdek çitlemeye başlaması, bu sırada simsiyah camlı allı pullu pahalı arabaların bağıra çağıra gişelerden geçmesine ilgi göstermemesi kanıma dokundu çünkü bu sahneleri çok gördüm. Çünkü o araçlardan her an dokunamayacakları bi babayiğit çıkabilir. Ayrıca benim kavga dan kastım her canı yanan,ceza yiyen kişisin yaptığı ve yapacağı sözlü isyan laf kavgası ve kaderine razı olup tıs tıs gitmek. O şartlarda siz olsanız sizde bunu yapmak istersiniz.
Neyse elbette genç arkadaşlar devlet karşısında riske girmesinler,change ıvır zıvır işlerle uğraşmak yerine doğru olanı yapsınlar ama herkesin ortak arzusu ADALET HERKES İÇİN AYNI OLSUN.
Grey Goose ...
Kavga olayı sizin takdirinize kalmış.İnsan pskolojisi o anda ne olur bilemem İnşallah o duruma siz ve ben dahil kimse düşmez ama isterseniz kavga edersiniz,isterseniz küfür edersiniz,belki de daha farklı şeyler yaparsınız yumruk atma vb.Böyle düşünüyorsanız o sizin sorununuz benim söyleyecek lafım olmaz.
Ben de çok asabiydim ama çoluk çocuğa karıştıktan sonra bu ve bunun gibi durumlarda kendi kendimin el frenini çekiyorum bulaşmıyorum kimseye bulaşırsam sonu çok kötü olabilir benim için.Şu anda bir arkadaşım trafikte yol vermeme yüzünden hayatının yanlışını yaptığı bir olaydan cezaevinde yatıyor ve ikizleri doğdu ama kendisi cezaevinde..![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri