Konuya gülerek başlıyorum çünkü bizim araçlarımız o kadar güzel tasarlanmış ki, sonradan cam tavan uygulaması için hiç bir şeyi kesip biçmeye gerek yok
Tavan sacı ve destek ekipmanları, araçlarımızda yekpare değil. Tavan sacı komple ayrı bir parça, hatta parça kataloğunda kaplama adı altında sunuluyor.
Aracımızın tavan sacı söküldükten sonra cam tavan için sabitleme civatalarının delik ve yerleri hazır
Cam tavan mekanizması komple satılabilen bir sistem. Camından motoruna kadar, elektrik bağlantısından içindeki perdesine kadar tek bir parça kodu ile sipariş edebiliyorsunuz. Gerisi için aşağıdaki fotoğraflar her şeyi anlatıyor
Yeni parçalarla sonradan cam tavan işçilik hariç 2.500 TL civarı tutuyor. Kazalı ama tavanı sağlam cam tavanlı bir Punto bulursak belki daha ucuza mal olabilir.
Bu arada sonradan ESP sistemi aracımıza takmak, cam tavandan daha maliyetli ve zor
![]()
yapacağım demeyin![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
arabandan bu kadar ümidi kestiysen yapyok arabamı seviyorum diyorsan pert bir araba al ona yap
oda olmadı onu yaptırmaya o kadar para vereceğine takasda kullan cam tavanlı bir araba al derim ben
![]()
Ben cam tavanın 2.500 liraya biteceğini hiç sanmam. Bir abimizinki komple değişmişti set halinde, 4.500 TL tutmuştu 4 yıl kadar önce..
Muhammad Ali Clay
Ekonomik olarak sarsmayacaksa yapilir ve bunun zevkide cok ayri olur.bosverin para etmesin sizdeki keyfi yeter
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Muhammad Ali Clay
Muhammad Ali Clay
hocam bence aracı sat cam tavanlı al..
bu resimlerin daha ayrıntılısı varmı elinde kardeş?
ben çok araştırmıştım hatta servisede sormuştum olmuyor demişlerdi.
sunruuf açtırana kadar böyle orjinal cam tavan yaptırmak daha iyi.
yarından itibaren kazalı bir cam tavanlı punto bulmam gerekiyor.
daha önceki araştırmamda bulmuştumda.
paylaşım için çok teşekkür ederim ellerine emeğine sağlık.
Gerçekten mükemmel bi paylaşım helal olsun abi.
Ekonomik yönünü geçtim bu işi yapıcak usta bulmak çok zor,ama olduda bulundu diyelim ozaman süper bişey başarmış olur..
Ustaya gerek yok. Montaj gayet basit. Tavan sacı çıkacak, Skydome komple tek bir parça zaten detaylı işçilik yok. Basit bir kaportacı bile rahatlıkla yapar.
Şuan Eper'e bakamıyorum ama, Sadece Camları 5000 TL bir fiyatla hatırlıyorum. Tabi döşemede değişecek. Döşemede 450 TL bir fiyatlı olması lazım. Açma düğmeside 110 TL civarında olması lazım. Perdeleri vs hatırlamıyorum. Ama katalogda o parçaların hepsi tek tek. Ayrı ayrı geliyor. Tek bir kod ile maalesef gelmiyor. Toplamda bayaa bir masraflı olacaktır. En iyisi kazalı araçtan çıkmasını almak mantıklı. Hatta sahibindende görmüştüm bir ara 2500 TL camına istiyorlardı.
malesef kesim işi var gibi geliyor bana. üşeniyorum bu saatte arabanın yanına gitmeye ama arka antenin olduğu yerde kesim gerekiyor.
stilo ların cam tavanıda sanırım olur bizim araçlara. tabi sadece bir tahmin.
sahibinden de 3 4 ay önce birisi satıyordu Bende görmüştüm 2000 tl fiyat istemişti.
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Beyler sakin. Kesim falan yok..
Parça kodları bunlar, ayrıca komple motoruyla camıyla kızağıyla kablolarıyla cam tavan parça kodu ve fiyatı mevcut. Bu fiyatlar liste fiyatı. Parçacılar liste fiyatından %20 indirim yapar.
51738906 SAC,TAVAN (400) GP 185.80 TL
735421879 ACILIR TAVAN(KOMPLE) GP 2,445.13 TL
735414288 TAVAN KAPLAMASI(400) GP 255.38 TL
735413457 KAPAK,TAVAN LAMBASI(400) GP 85.59 TL
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri