eğer kesme biçme yoksa bu parçaları alınca normal sunroof yapan yada cam tavan ustaları yapabilir..
Printable View
eğer kesme biçme yoksa bu parçaları alınca normal sunroof yapan yada cam tavan ustaları yapabilir..
Vay be neler ogreniyoruz.Bu forumu bunun icin seviyorum.
Takipteyim..
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
süpermiş; böyle bişeyin olma imkanı varsa mükkemmel olur. zamanında çok araştırdım kırmızı ve cam tavanlı g. punto fakat bulamayıp kırmızı tjet aldım. şimdiki aracımıda çok seviyorum eğer oluyorsa neden olmasın
abi sen neler yapıyosun ya :D
Uygulanabilirse süper bişey ama 2500TL hangi tarihli fiyattır Tuncay Bey 4802 TL olarak güncellemiş çünkü.. Bu kadar fiyat artışı varsa bu iş 5-6 binden aşağı tutmaz gibime geliyor..
niye uğraşıyosunuzki? sonradan yapılsa bile sanmıyorum orjinalin yerini tutsun. Ben sattım aracımı üzerne 3-5 koydum sunrooflusunu aldım. Tavanı sökülmüş sunroof takılmış araca ben olsam alırken sıcak bakmam
Boşuna bunla ugrasmayın satın aracı cam tavanlısını alın daha iyi :) yada Tavana çektirin parlak folyo alın size Cam tavan :D
cam tavanda yakıyo ortalığı be kardeş.....
bunu gerçekten yapsalar ben yaptırırdım ve araç evladiyelik olarak kalırdı. Tek eksik çünkü :)
Çok güzel konu Umarım örnek teşkil edecek bi Kara murat çıkarda bizde görürüzz :)