Bu arada berk, gişelerden geçerken bir kez daha düşün.
BUNA KİM KAZA DİYEBİLİR Kİ WEB TV Hürriyet - YouTube
OGS enerjisini içinde bulunan bir bataryadan almakta. HGS ise geçiş sırasında RadioFrekans ile enerjilenip data transferine başlamakta. Sanırım bizdeki versiyonun geç tepki vermesi bu yüzden. Tabiiki daha iyi versiyonları yapılabilir ve yapıldı, ancak malum burası (çok şükür) türkiye. önce kötüsünü verip sonra biraz daha iyisini verince en iyi olanı verdiler deriz. Örnek metrobüs...
Ben gidip OGS aldım...
Ne mutlu Türküm diyene.
Bu arada berk, gişelerden geçerken bir kez daha düşün.
BUNA KİM KAZA DİYEBİLİR Kİ WEB TV Hürriyet - YouTube
Ne mutlu Türküm diyene.
Arkadaşın yukarıda paylaştığı videolar gibi bende nicelerini izledim. Yüksek hızlarla gişeden geçmek ustalık mı yoksa deli cesareti mi?
Zaten daracık iki gişe arası mesafe allah korusun bir anlık dikkat dağınıklığı canınıza ve başkaların canlarına mal olur. Sırf bu sebepten bir yakınınızın başına böyle birşey gelse (Allah korusun) böyle devam eder misiniz? Ederim diyorsanız da diyecek bir lafın yok.
Hergün okula aracımla gidip geliyorum,hergün de köprüden HGS ile geçiyorum.Gişe öncesi 30 km sınırına uyup hızımı 20'ye kadar düşürüp geçiyorum,hem hız sınırı için hem tam okuması için gerçi 1-2 kere okumayıp sonradan okundu mesajı geldi ama allah beni sen ve senin gibilerden korusun.110 km ile gişelerden geçiyosun,anlaşılan sen bu yollara çok fazlasın yurtdışı otobanları sana açık olsun..
Bugün geldi garantiden yapıştırdım , hadi hayırlı olsun
Dostlar,
Ogs Hgs'ye gore daha mi pahali yada yillik aidat vs mi var. Senede 15 yada 20 kez otobani kullaniyorum. Hangisini almaliyim.
Ogs için cihaz bedeli ve teminat bedeli ödüyorsunuz hgs leri ise bankadan alırzsanız ücretsiz.
Bir de bankaların belli harcama sözü verenlere ücretsiz ogs hediyesi var. Kartı yüklü kullanıyorsanız o mantıklı.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Evet, devlet baba sizleri duymuş olmalı ki gişeleri 6 aya kaldırıyorlarmış. Yinede okuma cihazları için bir max hız sınırı koyarlar diye düşünüyorum. İlgili haber linki aşağıda.
''Köprü ve otoyollarda gişeler kalkıyor'' | Mynet Haber
hahaha hgs den ceza gelmesin diye gişeler için şikayette bulunduk yengem ile ( kendisi avukat ) sanırım o şikayet mailini gördüler akıllandılar![]()
ben bi yavaş geçtim birde 90 la geçtim ikisindede okuduğunu görmedim ama kamera kayıdı var orda bi problem olsa ispat ederiz herhalde![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri