local boya çok sıkıntı olmaz ama kapının değişmiş olması biraz sıkıntılı olabilir. büyük bir kaza geçirmiş ihtimali yüksek olur. genelde sıkıntı oluyor ve fiyattan kırmak için bunu bahane ediyorlar![]()
local boya çok sıkıntı olmaz ama kapının değişmiş olması biraz sıkıntılı olabilir. büyük bir kaza geçirmiş ihtimali yüksek olur. genelde sıkıntı oluyor ve fiyattan kırmak için bunu bahane ediyorlar![]()
ilim öğrenmenin başı sabırdır !
otomatik araba bakıyorsunuz zaten otomatik araba zor satılır birde boyası değişeni olursa hiç satılmaz birde bu punto olunca bazı arkadaşlar kızacak ama ya aldığınız fiyatdan ucuza vereceksiniz yada son sahibi olursunuzşu an kullandığım araç 3. punto aracım ilk ikisini satana kadar takla attım
sonuncusuda hala duruyor ilki starjetti 7 ayda sattım 2006 modeldi ikincisi m.jet 75 lik cam tavanlı falandı 4 ayda sattım 2011 di şimdiki 90 lık fun 2,5 aydır satmaya uğrşıyorum 2 kişi aradı aslında ilk arayana satmıştım onunda kredisi çıkmadı
ve bu araçların hiç birinde boya kaza yoktu birde boyalı değişenli olursa siz düşünün artık gerisini
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri