Alıntı tyilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çağdaşta aynı şeyi söylüyor zaten. Araçlarımızın değerlerini belirleyen tek şey km. model vs değil. Aynı özelliklerdeki iki araç arasında yeri geliyor 2-3 bin lira fark olabiliyor. Aracın hasar geçmişinin kötü olmasını daha hesaba katmıyorum.

2012 yılbaşında 2007 model esp+asr paketininde olduğu skydomlu ve 110bin deki emotion aracımı 25500'e aldım. Birde trabzondan getirmenin maliyeti var. Ancak ne boya ne değişen ve servis bakımlı bir araç. Piyasa fiyatından 1000-1500 lira gibi yüksek olduğunda farkındayım. Ama başımın ağrımayacağına emindim, 15 bini devirdim hala fren balatasını değiştirmedim maşallah. Tek yaptığım masraf yağ ve filtreler.
Cok pahaliya almissin birde fren balatalari 30 40tl bisey.keske degistirdigin balata olsa herneyse artik ben fiyat konusunda cok kati dusunebilirim sizin bakis aciniza sahip olmaya calisacagim.bu sartlarda sanirim tjet sportlar en yuksek ekipmana sahip olmalari nedeniyle 30 civari tek kapi olmasindan dolayi 28e satilir gibi geliyor.tjetimi 28 e almak isteyen varmi?

GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi