Dinçsoy 16, yazılımdan sonra bariz farklılıklar gördün mü?
bi de benim arabada şöyle bi problem yaşıyorum aaraç 6. viteste ya da 5 de devir 1200-1300 civarı motor boğuluyor ama vitesi küçültmüyor acemi sürücü gibi arabayı titretiyor ben kendim müdahale eederek vites küçültüyroum. bu problemi başka yaşayan var mı?
Hocam geçen gün eco mod kapalı iken arabada 4 kişi vardı yokuş yukarı çıkıyordum durdum tekrar devam etmek için gaza bastım araç stop etti sora düşündüm hiç yakıt almadığım bi yerden almıştım mecburiyetten shell den almıştım aslında shell in yakıtı ii ama aldığın yerede çok bağlı çünkü hergün çıktığım yokuş o yüzden yakıtı aldığımız yere kılimanın açık olması hepsi arabadaki yük motor ısınmadan zorlamamaklazım hepsi fark ettiriyor Benim şahsi düşüncem arkadaşlar.
Yazilim guncellemesi sonrasi vites gecisleri daha stabil ve sessiz oldu.birde araba ilk calistirmada ilk 10 metre icinde bazen stop ediyordu bu sorunda duzeldi.
Bahsettiğiniz sorunu diger arkadaslarinda dedigi gibi eco modda oldugunuz için yasiyorsunuzdur.ama ben ayni durumda dip gaz yapinca vites direk olarak 6 dan 5 e dusuyor.dip gaz yapip deneyin.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
yukarda bahsettiğim durum bence bi problem fiatın bunu halletmesi gerekli. madem otomatik o sarsıntıyı hissedip anında düşürmesi gerekli, hatta o sarsıntıyı yaşatmadan vitesi küçültmesi gerekli. oysa gaza basınca zaten vitesi küçültüyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri