ben zaten evo alsın demedim ki 25 liraya çok rahat temiz 2009 dinamik bulabilir
ben zaten evo alsın demedim ki 25 liraya çok rahat temiz 2009 dinamik bulabilir
Bu araçların % kaçı emotion bilemem ama % 90 nın dynmc bunu biliyorum bunun nedeninde de kendi yorumumla belirttim ayrıca piyasa belli sahibindene girip bir baksın arkadaş tabi donanımlarada active alıp yıl olmuş 2012 hala anadol gibi arkadakiler kolla çeviriyo camı, klima analog tabi birde 75 likerin yukuşlardaki baygınlığınıda unutmamak lazım bunlar önemli detaylaractivden uzak dur dnymc iyi emotion en iyi bak gör sonucu göreceksin alacağınız aracın hayırlısı olması dileğiyle
daha hiç bir yokuşta bayılan 75 lik punto görmedim benfire ile karıştırmıştır belki
devirini alan hiçbir araba bayılmaz devirini alamayan bırakın 75 lik 90 lık da bayılır t-jet dahi bayılır yeterki devirini alsın doğru viteste doğru yokuşu çıkın..eski kamyoncu abilerimiz yokuşu kaç ile iniyorsan onunla çık derlerdi..
ben bunu 90 lıkla karşılaştırdığım için söyledim aradaki farkı aynı yokuş üzerinde çok rahat hissettim gerisi beğeni meselesi tabiki![]()
arkadaşlar neyi tartışıyosunuz 25 e 2009 fun 90 bg ben satayım iştegörüntü olarak emotiondanda dinamik dende güzel
![]()
gerçekten gp lerin 15 jant olanları marşpiyel rüzgarlık neyse işte ıvır zıvır olmayanları çok boş duruyo
ozaman diyecek bişey yok tabiki emotion daha güzel
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri