güneş abi dod'u bilmem ama normalde fiyatı herzaman alıcı belirler 3 aşağı 5 yukarı. acelen yoksa istediğin rakamlara satabilirsin biraz beklemeyle. hayırlı satışlar dilerim.
güneş abi dod'u bilmem ama normalde fiyatı herzaman alıcı belirler 3 aşağı 5 yukarı. acelen yoksa istediğin rakamlara satabilirsin biraz beklemeyle. hayırlı satışlar dilerim.
bunu bilir bunu söylerim 0km fiat alınmaz ama 2.el çok güzel fiat alınır.İnsanların 30.000TL veripte binemeyeceği araçlara 20.000TL'ye binersin.Bu aracımı almadan önce bayilerde bravo araştırdım.Yanlış hatırlamıyorsam 46bin gibi bir fiyat aldım.Niyetlendim alsammı almasammı diye düşünürken dedimki bu arabayı bayiden çıkardığım anda 35bine satamam.Sonra vazgeçtim..
Kesinlikle sıfır Fiat almayacaksın ben bunu bilir bunu söylerim bu güne kadarda hep böyle yaptım.1 yaşında az km de araç alacan zararı refuse edecen kendi adına.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Sanırım herkesin ortak noktası bu sıfır fiat alınmaz.Bu forumda en cok tecrube edilen konu bu sanırım)
arkadaslar 2 gün önce fiat birmota gittim 2011 punto 30000 ve 45000 28 ila 29 fiyat yazmıslar expertizli ben aldıgımda 25000 almıstım 3 ay önce 25000 de 2011 i
28 29 a gitmeli bence 2012 otomatik araç arkadaşlar abartmayın bence 26 falan öldürüyorlar arabayı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri