Arkdaşlar buluşmalarda ve bazı sorunlarda öncülük edebilecek liderlik ruhu taşıyanarkadaşlar aranmaktadır .
Kendilerine bulundukları illerin konularında moderatörlük verilecektir.. başkanlar harici kimse buluşma düzenlemeyecek düzenlemek isteyenler görmezden gelinecektir ... üyelerden buluşma talep edenler başkanlar ile görüştükten sonra yetkisi dahilinde konu açabileceklerdir .. o il içerisinde problemi olanlar önce il başkanları ile iletişime geçmeleri gerekmektedir ..
Hafta sonuna kadar adaylığınızı koyabilirsiniz.. Aynı ilden birden fazla aday olmazsa yönetim insiyatie karar verilecektir
oylamayı aşşağıdaki linke tıklayarak yapabilirsiniz oylamalar oylayacağınız kişinin msjına teşeekür ederek yapabilirsiniz..
https://forum.grandepuntotr.com/gene...tml#post776590
Ankara
İstanbul
İzmir
Kocaeli
Eskişehir
Konya
Bursa
Antalya
Ve istekte bulunan tüm diğer iller için başkanlar adaylıklarını koyabilirler..
Tüm üyelere kolay gelsin ..
Konu femoli tarafından (17/12/2012 Saat 13:21 ) değiştirilmiştir.
Ankara Kesinlikle Harun olmalı![]()
forumda manisadan zaten kaç kişi var ama yinede....benden daha uzun zamandır forumda olan biri varsa öncelik onun olsun ama kimse aday olmazsa manisa için ben olabilirim..
İstanbul için elimden geleni yaparım ama bence asya avrupa olarak 2 olmalı diye düşünüyorum. Malum arada mesafe yok ama baya bi trafik faktörü olduğu için ortak bi buluşma bile yapamadık henüz.
bence gereksiz bi uygulama. istanbul kocaman bi şehir, ben beykoz'dayım ve çoğu yere uzak. hele avrupa yakasındaki buluşmalar hepten ters. şimdi ben beykoz'da bi buluşma yapmak istesem ki küçük ölçekli olacaktır, beykoz'dan siteye üye belli insanlarız. başkana danışıp izin mi almam lazım?
bence bugüne kadar sorunsuz gitti gidiyor da buluşmalar. böyle bi kasvete girmeye gerek yok diye düşünüyorum nacizane.
karar çoğunluğundur tabi ki.
İzin gibi bi durum zaten olucağını sanmıyorum.Mesela Murat abi , Ben , Serkan ,Özkan abi , Ufuk , Birkan , Doğukan , Yusuf , Ömer ... gibi arkadaşlar telefonda bile çözüyoruz haberdarız birbirimizden. Onun dışında aslında yeni katılan arkadaşlar için falan iyi oluyor buluşma konuları yeni arkadaşlarla tanışıyoruz. Ama dediğinde haklısın 2 yaka var uç noktalarda mesafeler olmasada trafik faktörü vs. çok . O yüzden 2 mod olsa belki işe yarar İstanbul da.
doğukan istanbulu ikiye ayıracağız . yinede kendi arkadaşlarınzla telefonla buluşabilirsiniz kimse bu bir şey diyemez ama buluşma olacaaksa ve bunu foruma yansıtacaksanız o zman başkana sormadan yapamayacaksınız
Harun bence ankarayı sen almalısın kardeşimbende seni destekliyorum
onay verirsen adaylığa senin adını yazacam
![]()
Aday olmak isteyen arkdaşlar hafta sonuna kadar açık olacaktır konu, bu süre içerisinde aday olabilirsiniz..
Ben oyumu istanbuldan değilde ankaradan kullanmak istiyorum, sebebi ankarada tanıdığım insanlar daha fazla istanbulda tanıdıklarım sayılı. Ankaradan ise kesinlikle Harun abiyüz yüze tanışmamış olsakta takip ediyorum buradan
![]()
Adana ya ben aday olabilirim sn femoli...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri