Son ana kalip aklindaki fiyatin 2000TL dusugune galericiye verecegine,
simdiden aklindaki fiyati 1000TL dus ve satisini yap, malum konut kredileri de bu kadar dusmusken firsati kacirma.
100000TL kredi cektiginde faizdeki 0.01 oynama zaten 1000TL yapiyor![]()
oyle yapmayı planlıyorum bakalım, ama şunu gördümki bu araç punto değilde corsa olsa, 15 günde satılırdı, türkiyede insanlar araç değil marka satın alıyor satarkende marka aracı satıyor, bundan 2 sene önce babamın 2000 model focusu 2 günde satmıştım (yine plakalar kapalı)
fiyat çok güzel bence ben 2008 t jet dynamıc'i 25000'e sattım.
bn tek kapi 115bindeki dizel dynamic aracimi ilana aksam 10da verip oglen 12de sattim arkadas istanbuldan gelip aldi hemde darbeli resminide ilana koymustum ama fazla ucuk fiyat yazmadim..Neyi var yok yazdim yarim gunde satildi gecen hafta
benim de satılık aracım var 943 bakmış 26 favorisine ekleyen var arayan şu an için yok arabam 21,000 klmrede 20,000 bakımıda yapılmış durumda cam tavan ev kitli start stoplu dizel euro 5 motor kusursuz 34,000 istiyom sıfırı 43,500 sizce fiyat fazlamı istiyorum
boya,değişen durumunu yazmanızda faydalı olur
Arkadalar piyasa su sıralar sıkıntılı.
O marka olayına vs su sıralar katılmıyorum cunku.İnsanların alım gucleri Sıfıra yoneliyor.Banka faizlerinin yuksek olması nedeni ile ikinci elde pesin para ile satıslar cok dusuk durumda.Genelde takas tercih ediliyor.
İkinci elde banka kredisi almak bencede mantıksız cunku fiatın kendi kredi sistemi hem daha avantajlı hemde faiz oranları banka gibi adamın belini bukmuyor.
Sorun arabalarda değil sadece piyasa berbat durumda.
Bu plaka açık kapalı mevzusuna bende pek anlam veremiyorum.
Kimisi diyor, kötü niyetli kişiler senin plakanı takıp ogs'den kaçak geçiyor, kimisi diyor sahte plaka takıp suç işliyorlar sizin üstünüze kalıyor vs.
Bana bunlar pek mantıklı gelmiyor. Plaka arabanın üstünde var sürekli, trafikte açık, hiç mi kimse görmüyorda satarken gizliyorsun.
Ayrıca pertten toplanmış arabaları öyle güzel süslüyorlarki, acaip akla yatabiliyor.![]()
ben 1 aydır dizel arabayı satmaya çalışıyorum bir kişiye sattım aslında kapora aldım adam arabayı gösterdi falan anlaştık sattım dedim adamın kredisi çıkmadı kaldı öyle ve sahibindene ilan verdim 1 kişi bile aramadı işin ilginç tarafı sahibindende en ucuz yazanda benim geçen sene yine dizel satmıştım telefonum susmamıştı bence punto bitmiş artık bir dahada tövbe punto falan almam 3. punto arabam bu, ilki benzinliydi onuda satmak için 8 ay uğraşmıştım ve bu arabaların hiç birinde kaza boya yoktu şu anki arabamdada hata yok ama satılmıyor.
Belki satış stratejiniz yanlıştır. Ben aracımı ilan verildikten 3 saat sonra buldum 1 gün sonra da aldım, gayet de memnunum. Şimdi bana satan kişiye sorsan der ki "Amma piyasası var, 1 güne sattım arabayı" Eski aracım Pug 206'yı 1 haftada sattım, ama ben satarken 10 kişiden 8i arabanın değerinin 5 fazlasını yazmıştı. İnsanlar salak değil ki o ilanlarda yüksek fiyatlar yazıyor diye "Demek ki arabanın ederi bu.." diyecekler. Sizin fiyatınızı bilmiyorum tabi ama 8 ay bekleyen arabanın ya fiyatında bi sorun vardır ya da temizliğinde.![]()
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Fun 2009 Model 25.990 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 106874409
ilanım bu ve sitedeki en ucuz FUN benim aracım 1 kişi bile aramadı zaten ilginç olanda bu ben galerici değilim ama 10-15 arası araba alıp sattım puntolar kadar hiç bir araçda zorlanmadımpuntoyu tercih etmemin sebebide tofaşda çalışıyorum ekmek yediğim yerin arabası olsun v.s ama hata ediyorum sanırım focusa ilan verdim 6 saat durdu ilan 45 kişi aradı
şimdi piyasa ölü falan diyecek arkadaşlar olacaktır ama focusa ilanıda geçen hafta verdim
![]()
bu focus ve punto karşılaştırmaları çok popüler ancak bi o kadar yanlış. aynı sınıf araç değiller, aynı fiyatta değiller.
sahibinden de 2012 punto başlığı altında 162 araç varken, 2012 focus başlığı altında 475 araç var. sadece piyasada ki miktarı bile araca olan talebi değiştirir.
hayırlı satışlar olsun, umarım uygun fiyata en yakın zamanda satarsınız aracınızı.
bence yıl sonu olduğu için araba pazarı biraz yavaş kanımca acele etmemek gerek..
Bu 0 araçlardaki cazip faizlerle 15 bin liranın üzerindeki araçları peşin satmak çok zor.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
satmayız bizde pntudan daha iyi araba bulacaz))
Dostum ilk başta satış kısmet işidir. alacak kişi sonuçta müşteridir ve kısmetin varsa gelir.
Plakayı kesinlikle açmalısın, bende plaka kapalı durumda pek ilanlara bakmam.
Aracım donanımlarını yazman o kadar etkili olmaz. çünkü bu aracı alacak olan kişi donanımını bilir. sen asıl kaza, hasar, iç temizliği ve kasa temizliği ile ilgili detayları yaz.
Aynı zamanda yazı karakterin aynı olsun, düzgün bir formda yazmalısın ilanını.
Açık ve net olman satışta önemli. kendin bu aracı alacakmışın gibi düşün ve ilanı ver. bu dediklerimi dikkate alırsan sonucu kendi gözlerinle göreceksin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri