Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Punto kimse almıyormu?

hakan kantaş
    turbulans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 46

boya,değişen durumunu yazmanızda faydalı olur

Misafir046
    Ziyaretçi Misafir046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadalar piyasa su sıralar sıkıntılı.

O marka olayına vs su sıralar katılmıyorum cunku.İnsanların alım gucleri Sıfıra yoneliyor.Banka faizlerinin yuksek olması nedeni ile ikinci elde pesin para ile satıslar cok dusuk durumda.Genelde takas tercih ediliyor.

İkinci elde banka kredisi almak bencede mantıksız cunku fiatın kendi kredi sistemi hem daha avantajlı hemde faiz oranları banka gibi adamın belini bukmuyor.

Sorun arabalarda değil sadece piyasa berbat durumda.

erhan yildirim
    dicaser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308
    Edilen teşekkür: 182

Alıntı kadirridak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence yanlis dusunuyorsunuz. Eger siz fotoya bakip arac ve yapilan aciklama akliniza yattiysa vede ciddi aliciysaniz gider araci servise gosterirsiniz.Yazilanlar haricinde birsey cikarsa servisede satici odemesini yapar. Bence vay plaka kapali deyip almaktan vazgecenler ciddi degiller nitekim ben aracimi plakas kapali ilana koydum catir catir millet ariyordu...
    benim için milletin çatır çatır araması gerekli değil çatır çatır araçtaki her türlü bilgiyi daha benle irtibata geçmeden bilmesi önemli dostum.. Neden ? çünkü aracı satan kişi neden muammaya düşsünki? sen aracını satıyormusun ? satıyorsun ! ilana herşeyini yazmışmısın ?yazmışsın ! plakasını açık olandanmı alırsın açık olmayandanmı? ben açık olanınkini alırım kapalı olanda kafamda şu düşünce belirir "bunda bişi vardır" ,bakın illaki vardır demiyorum belki plakasıaçık olandan bin kat daha temizdir ama plakasını kapattığı zaman ben işkillenirim..

Deniz '
    Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

Bu plaka açık kapalı mevzusuna bende pek anlam veremiyorum.

Kimisi diyor, kötü niyetli kişiler senin plakanı takıp ogs'den kaçak geçiyor, kimisi diyor sahte plaka takıp suç işliyorlar sizin üstünüze kalıyor vs.

Bana bunlar pek mantıklı gelmiyor. Plaka arabanın üstünde var sürekli, trafikte açık, hiç mi kimse görmüyorda satarken gizliyorsun.

Ayrıca pertten toplanmış arabaları öyle güzel süslüyorlarki, acaip akla yatabiliyor.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

selçuk öz
    16BBZ66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16bzz66
    Edilen teşekkür: 23

ben 1 aydır dizel arabayı satmaya çalışıyorum bir kişiye sattım aslında kapora aldım adam arabayı gösterdi falan anlaştık sattım dedim adamın kredisi çıkmadı kaldı öyle ve sahibindene ilan verdim 1 kişi bile aramadı işin ilginç tarafı sahibindende en ucuz yazanda benim geçen sene yine dizel satmıştım telefonum susmamıştı bence punto bitmiş artık bir dahada tövbe punto falan almam 3. punto arabam bu, ilki benzinliydi onuda satmak için 8 ay uğraşmıştım ve bu arabaların hiç birinde kaza boya yoktu şu anki arabamdada hata yok ama satılmıyor.

kadir ridak
    kadirridak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 11

Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen de birkaç kapalı plaka araca talip olsan ve altından bi dünya pislik çıktıksa, sen de kapalı plakalara karşı soğuk olurdun ne yazık ki. Başına bir kaç olay gelse bu şekilde sen de bizim düşüncelerimizi net anlarsın.

**Adam 10 numara anlatıyor aracı, küçük bir kazası var 1 boyası var diyor.
    Gİdip bakıyosun, sonra plakasını alıp soruyosun. 22000TL hasar kayıdı çıkıyor? Servise soryosun sonra, tavan traversine kadar değişmiş!!
    3 araçta başıma geldi bu şekilde geçen sene :s
    Tam olarak dedigin sey basima geldi hemde acik plakada arabada on taraf komple degismis ayrica cikma kaput kullanmislar bende expertiz parasini vermeden servisten ciktim para galericinin cebinden cikti. Adam attigi yalanla kaldi. Ayrica bu dedigin olayin daha fazlasi acik plakadada olabiliyor. Adam disarida ustada islem yaptirip tramer veya plakaya isletmedende isini halledebiliyor. Son olarak ben bu sorgulama isinede pek guvenmiyorum. bana gore en guvenilir yol servisdir...

ilhan kargın
    GRANDEILHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 18

bence yıl sonu olduğu için araba pazarı biraz yavaş kanımca acele etmemek gerek..

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Bu 0 araçlardaki cazip faizlerle 15 bin liranın üzerindeki araçları peşin satmak çok zor.

Sent my iPad using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

ilhan kargın
    GRANDEILHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 18

satmayız bizde pntudan daha iyi araba bulacaz ))

kadir ridak
    kadirridak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 11

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim için milletin çatır çatır araması gerekli değil çatır çatır araçtaki her türlü bilgiyi daha benle irtibata geçmeden bilmesi önemli dostum.. Neden ? çünkü aracı satan kişi neden muammaya düşsünki? sen aracını satıyormusun ? satıyorsun ! ilana herşeyini yazmışmısın ?yazmışsın ! plakasını açık olandanmı alırsın açık olmayandanmı? ben açık olanınkini alırım kapalı olanda kafamda şu düşünce belirir "bunda bişi vardır" ,bakın illaki vardır demiyorum belki plakasıaçık olandan bin kat daha temizdir ama plakasını kapattığı zaman ben işkillenirim..
    Benim icin onemli olan plakanin acik-kapali olmasi degildir. fotolara bakip-aciklamalari okurum kafa yatarsa servise gosterdikten sonra alirim. plakanin acik-kapali olmasi sizin icin unsurdur benim icin degil... Ayrica sen arabani satiyorsan muhtemel alicilarinda seni arayip senden bilgi almalari bence gayet dogaldir. Ayrica karsidaki adam araci begenmisse hic muammaya dusmez. Gider servise aklindaki her turlu soru isareti pufff ucar gider)

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

Alıntı kadirridak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim icin onemli olan plakanin acik-kapali olmasi degildir. fotolara bakip-aciklamalari okurum kafa yatarsa servise gosterdikten sonra alirim. plakanin acik-kapali olmasi sizin icin unsurdur benim icin degil... Ayrica sen arabani satiyorsan muhtemel alicilarinda seni arayip senden bilgi almalari bence gayet dogaldir. Ayrica karsidaki adam araci begenmisse hic muammaya dusmez. Gider servise aklindaki her turlu soru isareti pufff ucar gider)
    bak işte senin düşündüğün benim düşündüğümün yarısı.. ben plakaya bakmam içime sinerse beğenirsem alırım diyosun ben hem içime sinerse hem beğenirsem hemde plakaya bakıp işkillenmezsem alırım diyorum kimisi hiç bakmaz (babam gibi ) kısacası satıcı herşeyini tam olarak ortaya koyarsa alıcısıda arayanıda çok olur diyorum.. (bakanda bakmayanda gönül rahatlığı ile alırda satarda [hızlı bir şekilde] ) umarım anlaşabildik

cenk say
    cenxay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı delkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yaklaşık 1 aydır aracımı satmaya çalışıyorum ev alacağım için alan yok, bunasıl bir iştir aracı hızlıca satabileceğim bir yer yada yöntem biliyormusunuz internet dışında.
    Dostum ilk başta satış kısmet işidir. alacak kişi sonuçta müşteridir ve kısmetin varsa gelir.

Plakayı kesinlikle açmalısın, bende plaka kapalı durumda pek ilanlara bakmam.

Aracım donanımlarını yazman o kadar etkili olmaz. çünkü bu aracı alacak olan kişi donanımını bilir. sen asıl kaza, hasar, iç temizliği ve kasa temizliği ile ilgili detayları yaz.

Aynı zamanda yazı karakterin aynı olsun, düzgün bir formda yazmalısın ilanını.

Açık ve net olman satışta önemli. kendin bu aracı alacakmışın gibi düşün ve ilanı ver. bu dediklerimi dikkate alırsan sonucu kendi gözlerinle göreceksin.

Abdullah bey
    Yeniden Punto AYM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 51

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş öncelikle illet oluyorum sana ve senin gibilere (kişisel anlama) , yahu arkadaş neden plakayı kapatıyosun yahu ? almam tabikide kardeşim senin arabana daha bakmadan geçerim neden ? çünkü plakasını kapatmışsın , garanti bi şeyi vardır ondan kapatmıştır der senin arabana daha bakmadan senin arabanı elerim...

şimdi anlamışsındır herhalde neden satılmadığını..
    (kalbini kırmak için yazmadım bunları ancak doğrular bunlar)
    Bu plaka kapatma olayını ben size açıklayayım bende ilan verdiğim zaman kesinlikle plaka göstermiyorum ciddi alıcı birzahmet arasın plakayı şase numarasını öğrensin üç kağıtçılar sahibinden gibi sitelereden araçlarını bakıp plakayı kopyalıyorlar çalıntı change araçlarda kullanıyorlar aynı marka aynı renk aynı model araça alıyor senin plakanı koyuyor sonra gelsin hayatınızda hiç uğramadığınız yerlerde kesilmiş radar cezaları, kaçak geçiş cezaları, adam birilerini kurşunlasa araçla plaka senin üzerine kayıtlı olduğu için senin başın ağrıyor araçlar aynı olduğu için derdinizi anlatmanızda bir hayli zor oluyor. Bu şekilde madur olan bir sürü insan var hatta tvde haberlere bile çıkmıştı birkaçı bence tedbirli olmakta fayda var. Arayıp plakayı öğrenmeniz 2 dk alır, eğer sorguladığınızda yazılan dışında birşey çıkıyor ise siteye şikayet ediyorsunuz ilanı yayından kaldırıyorlar. Veya sizin resimlerinizi kopyalayıp değerinin altında fiyata sahye ilan açıp milletten kaparo toplayıp milleti dolandırıyorlar resimlerdeki plakadan size ulaşan mağdurlarla siz uğraşıyorsunuz. buna benzer bir olay başıma gelmişti. İlan verirken dikkat etmek lazım.
    2008 Palio Sole 1.4 Fire Active Plus Pkt.
    2008 Grande Punto 1.3 MultiJet Active
    2011 Grande Punto 1.3 MultiJet Full Kit

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

Alıntı AYM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu plaka kapatma olayını ben size açıklayayım bende ilan verdiğim zaman kesinlikle plaka göstermiyorum ciddi alıcı birzahmet arasın plakayı şase numarasını öğrensin üç kağıtçılar sahibinden gibi sitelereden araçlarını bakıp plakayı kopyalıyorlar çalıntı change araçlarda kullanıyorlar aynı marka aynı renk aynı model araça alıyor senin plakanı koyuyor sonra gelsin hayatınızda hiç uğramadığınız yerlerde kesilmiş radar cezaları, kaçak geçiş cezaları, adam birilerini kurşunlasa araçla plaka senin üzerine kayıtlı olduğu için senin başın ağrıyor araçlar aynı olduğu için derdinizi anlatmanızda bir hayli zor oluyor. Bu şekilde madur olan bir sürü insan var hatta tvde haberlere bile çıkmıştı birkaçı bence tedbirli olmakta fayda var. Arayıp plakayı öğrenmeniz 2 dk alır, eğer sorguladığınızda yazılan dışında birşey çıkıyor ise siteye şikayet ediyorsunuz ilanı yayından kaldırıyorlar. Veya sizin resimlerinizi kopyalayıp değerinin altında fiyata sahye ilan açıp milletten kaparo toplayıp milleti dolandırıyorlar resimlerdeki plakadan size ulaşan mağdurlarla siz uğraşıyorsunuz. buna benzer bir olay başıma gelmişti. İlan verirken dikkat etmek lazım.
    tamam abi siz satarken plakaları kapatın

Deniz Arifağaoğlu
    Blueberry BaranSelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 188

Alıntı 16BBZ66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 1 aydır dizel arabayı satmaya çalışıyorum bir kişiye sattım aslında kapora aldım adam arabayı gösterdi falan anlaştık sattım dedim adamın kredisi çıkmadı kaldı öyle ve sahibindene ilan verdim 1 kişi bile aramadı işin ilginç tarafı sahibindende en ucuz yazanda benim geçen sene yine dizel satmıştım telefonum susmamıştı bence punto bitmiş artık bir dahada tövbe punto falan almam 3. punto arabam bu, ilki benzinliydi onuda satmak için 8 ay uğraşmıştım ve bu arabaların hiç birinde kaza boya yoktu şu anki arabamdada hata yok ama satılmıyor.
    Belki satış stratejiniz yanlıştır. Ben aracımı ilan verildikten 3 saat sonra buldum 1 gün sonra da aldım, gayet de memnunum. Şimdi bana satan kişiye sorsan der ki "Amma piyasası var, 1 güne sattım arabayı" Eski aracım Pug 206'yı 1 haftada sattım, ama ben satarken 10 kişiden 8i arabanın değerinin 5 fazlasını yazmıştı. İnsanlar salak değil ki o ilanlarda yüksek fiyatlar yazıyor diye "Demek ki arabanın ederi bu.." diyecekler. Sizin fiyatınızı bilmiyorum tabi ama 8 ay bekleyen arabanın ya fiyatında bi sorun vardır ya da temizliğinde.

selçuk öz
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16bzz66

Alıntı BaranSelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belki satış stratejiniz yanlıştır. Ben aracımı ilan verildikten 3 saat sonra buldum 1 gün sonra da aldım, gayet de memnunum. Şimdi bana satan kişiye sorsan der ki "Amma piyasası var, 1 güne sattım arabayı" Eski aracım Pug 206'yı 1 haftada sattım, ama ben satarken 10 kişiden 8i arabanın değerinin 5 fazlasını yazmıştı. İnsanlar salak değil ki o ilanlarda yüksek fiyatlar yazıyor diye "Demek ki arabanın ederi bu.." diyecekler. Sizin fiyatınızı bilmiyorum tabi ama 8 ay bekleyen arabanın ya fiyatında bi sorun vardır ya da temizliğinde.
    Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Fun 2009 Model 25.990 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 106874409
    ilanım bu ve sitedeki en ucuz FUN benim aracım 1 kişi bile aramadı zaten ilginç olanda bu ben galerici değilim ama 10-15 arası araba alıp sattım puntolar kadar hiç bir araçda zorlanmadım puntoyu tercih etmemin sebebide tofaşda çalışıyorum ekmek yediğim yerin arabası olsun v.s ama hata ediyorum sanırım focusa ilan verdim 6 saat durdu ilan 45 kişi aradı şimdi piyasa ölü falan diyecek arkadaşlar olacaktır ama focusa ilanıda geçen hafta verdim

ismail x-ray
    x-ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çankırı
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 49

Alıntı 16BBZ66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Fun 2009 Model 25.990 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 106874409
    ilanım bu ve sitedeki en ucuz FUN benim aracım 1 kişi bile aramadı zaten ilginç olanda bu ben galerici değilim ama 10-15 arası araba alıp sattım puntolar kadar hiç bir araçda zorlanmadım puntoyu tercih etmemin sebebide tofaşda çalışıyorum ekmek yediğim yerin arabası olsun v.s ama hata ediyorum sanırım focusa ilan verdim 6 saat durdu ilan 45 kişi aradı şimdi piyasa ölü falan diyecek arkadaşlar olacaktır ama focusa ilanıda geçen hafta verdim
    bu focus ve punto karşılaştırmaları çok popüler ancak bi o kadar yanlış. aynı sınıf araç değiller, aynı fiyatta değiller.
    sahibinden de 2012 punto başlığı altında 162 araç varken, 2012 focus başlığı altında 475 araç var. sadece piyasada ki miktarı bile araca olan talebi değiştirir.
    hayırlı satışlar olsun, umarım uygun fiyata en yakın zamanda satarsınız aracınızı.

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

selçuk öz
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16bzz66

focus punto kıyaslaması yapmak amaçlı söylemedim piyasa ölü değil anlamında örnek vermek için söylemiştim satılan yine satılıyor megane hb sattım 4 ay önce benzinli 3000 tl masraf vardı arabada onda bile böyle olmadı başka örnek vereyim benzinliydi araç hergün 1-2 arıyodu almasalar bile arayan soran oluyodu neyse işte sonuçda punto piyasası ölü

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Güneş Doğar
    GUNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

20bin tl üstü araçlar 2. elde çok zor gidiyor...çünkü; sıfıra göz dikmiş insanlar...biraz daha bütçeyi sıkıp ikinci ele vereceği 20bini peşinat veriyor gerisini 300-500e taksitle ödeyip gidiyor...peşin parası az olan da düşük modellere binmeye devam ediyor ki bu durum ülkemizde maalesef daha çok....şahini doğanı koy siteye bak bakalım kaç apaçi arıyor fiat punto zor gidiyor olayına da biraz karşıyım...diğer markalarda da bazı modeller zor gidiyor...2. el satmak da zor almak da zor hocam ....

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

alper demir
    aalperdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 40

Senin arabanda donanim ne olursa olsun sifirinin en boşuyla karsilastirilir her zaman. Defalarca yasadim. Telefonla ariyo e sifiri su kadar. Git ordan al o zaman biciminde bi tepki veren bi huyumda yok hiç. Ama bazi arkadaslarinda dedigi gibi plaka kapali olunca bende direk elemistim. En son 29750 TL ye birakilan bi aracta 28000 TL lik hasar cikinca sifir alicam diye yemin ettim. Sizinkinde sorun yoktur ama piyasayi soyle sorusturunca hasarli arabalar bazen adama kafayi yedirtecek gibi oluyo. Birde internet siyelerindeki fiyatlara gore abartili indirimler yapiyor bayiler. Sonra sizin arabanin sifiri sizin arabanin fiyatina yaklasiyo. Sizin arabanin fiyatindan biraz fazla fiyata dualogic, esp, asr, s&s... Gibi ozellikleri olani aldim.

Sent my iPhone using

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon