https://forum.grandepuntotr.com/sati...fun-janti.html
şu kişi jantını beğenirse eğer onlada takas edebilirsin abi 16'da bir nebze iyidir.
Hem görüntüyü kaybetme istiyorum senin için çabalıyorum
Orjinal jantları bulmakta zor tabi abi
Aha buldum dynamic jantama o da fun jantı arıyormuş
https://forum.grandepuntotr.com/sati...tik-takas.html
sen fun jantlarını üsttekinden al, alttakiyle takasa gir abi![]()
![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
yalnız hüsamettin abi. bencede bu jantları alma ya..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
dur onlara bi bakıyım.. yanlız şöyle bir ilan buldum. Linea 4 x 98 değilmi . arkadaş puntoya takmış ve fiyatda çok iyi
FİAT LİNEA ORJİNAL JANTI+LASTİK 4100 - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 106438297
Takas işi zor biraz. Jantlarımı sökecem arabayı havada bırakacam birkaç gün kargo gelecek kargo gidecek bir sürü masraf.. + adam dibimin düşeceği jantlar demişkimsenin benim jantları görünce dibinin düştüğünü görmedim
araba boş geziyorum hala
![]()
195/55/16
olay budur...
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
17 t-jet jantlarını söküp 15 inç teneke jant kar lastiklerimi taktım konforda hiç bişey fark etmedi![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Fiorinoyu bilmiyorumda linea jantlari uymaz bijon aralıkları 4*98 dir. Punto 4*100
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ben bu arabaya ne takayım yahu
EvoPAD A7000/A7001 cihazımdan 2 ile gönderildi
205/50/17 lastik tak abi![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
yay yoksa sürtmez tahminimce..
Konu SteinGP tarafından (03/12/2012 Saat 04:06 ) değiştirilmiştir.
Muhammad Ali Clay
Yapmıyorsa düşünülebilir o halde..
Ama zaten 17 jant, sadece yanağı büyütmek için o kadar para gereksiz gibi![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Abi fun jantı al 205 55 16 lastikle bildiğin canavarBen kullandım sonra sattım . Karar senin ancak o jant bana kalsada güzel durmaz 15 olarak. Fun jantı tjetten sonra bana kalsa en çok yakışan jant.
![]()
Bence fotodaki jant güzel,Biraz takeoff u andırıyor..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri