Valla konuyu açan arkadaş bence doğru söylüyor.2,5 yıl 59000 km'dir grande puntomla ön düzende en ufak bir sorun yaşamadım.Bu süre içersinde bir defa olsun rot balansa götürmedim.Şu an otobanda direksiyonu bıraktığımda dümdüz çizgisinde gidiyor.O da ben forumdaki birçok arkadaş gibi şehir merkezinde oturmuyorum.Bizim ilçede 1 yıldır su altyapısı çalışmaları nedeniyle yolların hali içler acısı.Ben yollarında 10-15 cm lik kanalların çukurların olduğu bir ilçede kullanıyorum aracımı.Hatta forumda resimleri de var bir keresinde karpuz tarlasına girip 200-300 kilo tarladan karpuz getirdiğim oldu.Bi ara siteye aracımı kullandığım yolların fotosunu ekleyeceğim kullandığım yolların halini görün diye.Sırf geçen hafta üç defa aracın altını yere vurdum bir şey olmadı çok şükür.Sadece aracın altındaki pütür malzemeleri soyulmuştu onu da paslanmasın diye siyah boya ile boyadım.Bu kadar sorun çıkatığını söyleyen arkadaşlar araçlarını nasıl kullanıyorlar bilmiyorum.Babamın sağlam dediğim fairway aracına bu yollar yüzünden daha iki gün önce amartisör değişimi yapıldı.Grande punto kullandığım araçlar içinde en sağlam ön düzene sahip olanı.Bazı arkadaşların araçlarında kendilerinden önceki sahiplerinin kötü kullanımından ya da farkedemedikleri çukurlara aşırı sert girmelerinden dolayı problemler çıkmış olabilir ama grande puntonun alt takımı zayıf olduğu sözüne katılmıyorum.