Üç kağıtcı reno![]()
Puntolojik
grande punto ilk çıktığında kırmızı arabalı reklemı da haluk bilginer seslendirmişti. bence baya da başarılıydı. yukarda bi arkadaş oturttu moturttu demiş. sonra da toplamak için puntoyu seviyorum demiş... bu nasıl ülup![]()
bence tamamen markanın ülkeye bakış açısı bu reklam olayları...nasıl olsa çok satıyorum mantığı reklamlara bile yansıyor fiat grubunda...diğer markalar güçleri doğrultusunda reklam kampanyaları yapabiliyorlar ...tüm türkiyedeki tvlerde gazetelerde reklam yayınlatmak kolay rakamlarla omuyor tabiki...renault bu olayı her dönem ciddiye alan bi marka aynı keza ford da öyle...ancak ne hikmetse fiat pek reklam olayını ciddiye almıyor gibi geliyor bana...nasılsa çok satıoruz satışlarda hep ilk 3teyiz diyorlar sanki...oysa bravo'yu iyi tanıtamadıkları için araç emsallerinden geride kalmış vaziyette..punto zaten orta sınıfta deli gibi satıyor...diğer markaları da anlamış değilim reklam konusunda ya paraları yok ya da başka bişe var...
reno yeni bulmuş olabilir yalnız elektrik süpürgesi ile bağdaştıran reklam aklına şaşıyorum.
yokuş kalkış desteği en sevdiğim özellik.Bursada çok işime yarıyor.Araç 2007 model.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri