Alıntı tolgabaydar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba, edevlet den aracın geçmişini de sordurun borcu harcı varsa çıkar,benim düşünceme göre aracın direksiyonu ve vites topuzu 100bin altında gibi durmuyor,direksiyon airbag kapagıda değişmiş gibi çünki renk tutmuyor sizin buldugunuz hasar airbag açmış olabilir, gidip bakın inceleyin bişey kaybetmezsiniz,tanıdık ustanıza muhakkak götürün test merkezlerine inanmayın hem paranızdan olursunuz hemde aracınızdan.
ilk aracı çıkardım kafamdan ne olduğu belirsiz.. babamda baktı arabaya ilk görüşte onunda içine sinmemiş km olayını söyledim bi daha bu arabaya bakma bile dedi

Alıntı CoachK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
son ilandaki araç daha temiz HAY-Fİ müzik sistemide cabası
FİYAT servisinde çalışmasıda ayrı konu

Alıntı mrtgokdepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
birkan fun'ı gidip alalım hemen.
Bugün okula gidicem abi ama telefonla görüşücem, hafta içi bugünden sonra müsaitim bir dahaki p.tesiye kadar. Vize haftası bittiğinden 1 hafta küçük bi tatilimiz var

Umarım bir problem olmazda alırım..

Alıntı dkaya87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim arabayı verelim kardeşim sana uğraşma bunlarla
Zamanındada düşünmedim değil abi ama 77 hp kullandım bana göre değil en azından 95 hp olsun istedim benzinli olacaksa

Alıntı NOZER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birkan ilk araç bomba bence haberin olsun.2. araç içinse benzin olayı seni üzer derim dizel kullanıcısı olarak Ama renk ve fun olması mükemmel He bu arada benim arabada satılık Orj. km olduğuna emin olabilirsin.
Zaten rengi ve fun olmasına vuruldum ben o kadar şey tasarladımki kafamda arabaya yapmak için resmen almalıyım yani

İlk arabayı eledim abi ya. Benzinde çok aşırı fark etmez diyorum çünkü biliyosun hafta içi izmitteyim hep hafta sonu kullanabiliyorum. T-jet kullanan bi abi var bizim burda 50 liraya 140 km gidiyorum demişti. Çok fark yoktu bende ibizayla 150 - 160 km yapıyodum 50 liralık mazotla

İlanını gördüm abi, sert yazılarada yer vermişsin

Param olsa düşünmemde 22 - 22,500'den fazla veremiyeceğim için arabaya malesef

Alıntı coll34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
birkan funda toplam 2,800 gibi kayıt var ama parça parça tek seferde değil bu tutar
Abicim bilgin için çok teşekkür ederim daha ben bakmamıştım 5664 bilgisimi yoksa sigortacımısın haberimizmi yok hehe

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
funların beyazları gerçekten çok güzel oluyor..
Kesinlikle abi beni benden alıyor