fiat idea ve reno modüs ler çok güzel arçalar olmasına rağmen tutulmadı.
fiat stilo da güzel olup tutulmayanlar arasında.
Printable View
fiat idea ve reno modüs ler çok güzel arçalar olmasına rağmen tutulmadı.
fiat stilo da güzel olup tutulmayanlar arasında.
Hyundai Atos :)
fiat stilo maalesef hakettiği değeri göremedi aslında muhteşem bir araç bugün halen yanımda bir stilo geçse dönüp mutlaka tekrar bakarım öyle bir araçtır benim gönlümde
aslında her ne olursa olsun ben Fiat ın yaptığı c sınıfı araçları başarılı buldum ve dizaynları hep etkileyici gelmiştir ama maalesef insanların gözünde tofaş yüzünden başarılı olamadı
çocukluk yıllarımda tempra ları çok beğenirdim ve 93 te babam kapının önüne sx a yı çektiğinde heyecandan yerinde duramamıştım , 1997 de marea lara bayılıyordum hele ön farları çok farklı ve etkileyici gelirdi 2003 te stilo çıktı araca resmen bitmiştim hele 3k lısı çok hoşuma gidiyor halende gitmekte ve 2008 e gelindiğinde bravo çıktı maalesef oda hakettiği değeri göremedi ama gerçekte duruşu kalitesi çok başarılı bence
kia ya sardım şu sıralar.. bravo alamıyorum çünkü güvenlik paketi alan bravocu bulmak çok zor..
Fiat İdea,
Malesef bu başarıya reklam ve fiyatlandırmada bir türlü beceremediler.
Marka imajı çok daha yüksek olan Csegment araçlarla aynı yada daha yüksek fiyatlandırma yaptılar sonra araç satılmadı yavaş yavaş fiyat düşürdüler ama artık yüz eskimişti ve yeni yeni modeller çıkmıştı.
Birde bunun 2.el değerlendirmesi var Fiat bayisine stilonu bravonu götürüyorsun takasa yeni araç almak için adam bunlar tutmuyor diyor aracını öldürüyor. Sonrada bizler burda niçin Bravonun 2.eli ucuz diye dövünüyoruz.Şaka gibi değilmi?
citroen xsara 1.6 16 v harika bir araç yere basması hızlanması 4 sene markalar şampiyonluğu var
Bir önceki aracim olan Marea HLX tek favorimdir.arabanin tek eksigi kesinlikle esp olmamasiydi.agresif kalkista 8 sn de 100 km hiza ulasiyordu.motor sesi mükemmeldi.kasanin agresif ön gorunusunu siniaki hic arabayla degismem.
Sent my GT-I9100 using