bir kaçtanede ben ekleyeyim
suzuki Liana genel anlamda suzuki modelleri bnce
kia shuma II
renault latitude da lagundan sonra fena olmuş pek tutulmuyor sanırım :( bn çok beğendim o ayrı :)
Printable View
bir kaçtanede ben ekleyeyim
suzuki Liana genel anlamda suzuki modelleri bnce
kia shuma II
renault latitude da lagundan sonra fena olmuş pek tutulmuyor sanırım :( bn çok beğendim o ayrı :)
Tata İndica
toyota GT-86 :)
eee alfa romeo diye bir marka var ??
2001-06 ford mondeo benzinli
alfa romeo'lar elde kalmaya mahkum gibiler....tam binilesi araçlardır ama o başka...
fiatı eklemeyi unutmuşsunuz eski kuş serisi ve albea (taksici arabası) satıyor geri kalanı hikaye.Burada ilanda olan puntolar en az 3 aydır bekliyor.Bu da demekki bu arabaların türkiyede piyasası yok .
ya o konuda bende çok dertliyim aklımda rx8 yatıyor ama kararsızım sonuçta aldıktan sonra satarken birde kmsi yüksekse ki wankle motorda kimse kmsi yüksek olmasını istemez araba elimde kalabilir diye çekiniyorum.Tabi rx8 için babamı ikna etmem lazım sonuçta para ondan çıkacak.Yaza nasip kısmet belki alabilirim.YANİ KISACA RX8 inde piyasası yok
Fiat Stilo :D ben kullanıyorum yazılmış tekrar yazdım Volvo var bide
volvo piyasası değil lüx olduğundan satılmıyor ne yazıkki yoksa atıyorum 42 43 liralara alınabilse s40 ben dakika düşünmez alırdım :) Dizel :)
Fiat... (kuş serileri hariç)
volvo & saab & alfa romeo
arabamı almadan önce alfa romeo 156 düşünüyordum ama şuan favorim 159. onunda piyasası yok bildiğim :)
toyota verso ve ford c-max ikinci elde zorluyor. temizlere iyi kötü bi alıcı çıkıyor ama piyasası düşük