Alıntı Luc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok zor bir soru olmuş.

Beklentilerle alakalı birşey ama sonuçta. Ben performanslı olanı seçerim
Ah be abi,ben de istemem mi performanslı full+full Bravo almayı Ama bütçe de problem malesef..O yüzden sizden yardım istiyorum ya
Alıntı Mjet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
konuyu açan ortalıkta yok yalnız
Okuldaydım hocam,hergün Kocamustafapaşa'dan Kayışdağı'na gitmek çok zor oluyo,okulda da binada internet 3G çekmiyo,Edge ile de yarım saatte sayfa açıyo o yüzden pek uğraşmıyorum orda internete girmeye
Alıntı ersobas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bnde aynı şekilde kaldım ve fulle yakın sayılacak bi punto evo aldım ve keyfime diyecek yok çok şükür. dolu arabaya binmek hakkaten çok farklı skydome bile çok şey farkettiriyor görünüş ve keyif anlamında hayırlısı olsun şimdiden sana kardeşim.
Haklısın abi ama ah o Bravo yok mu..Eminim sen de denemiş olsaydın böyle çok kötü bi ikilemde kalırdın..Teşekkürler abi
Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Puntodan Bravoya geçen arkadaşların yazdıklarını okumak bir fikir verebilir bence.Forumda bu değişiklikten memnun olmayan arkadaşımız yok.Donanım, performans gibi kriterlere bakılmaksızın Bravoya geçen herkes memnun..Öyle değil mi arkadaşlar ?
O şekilde bi yoruma denk gelmedim daha abi ama tartışmasız memnun kalmayan yoktur,olamaz desem çok abartıcam