Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle hayırlı olsun şimdiden, benim şahsi görüşüm. bravo konfor, yol tutuş performans olarak "test etme imkanım olmamasına karşın" aldığım yorumlardan dolayı harika bir araç, buna karşın 1.6 oluşundan dolayı vergi dilimi farklı ve bravo alacak isen diyorsun ki boşunu alacağım, ben derim ki hem vergi hem yakıt tüketimi açısından ayrıca da tartışması bile yapılmayan skydome ve güvenlikte olmazsa olmaz olan ESP varken bravo ya bakmam, ben sırf aşırı yüksek fiyatları ve vergi dilimi yüzünden bravo ya yanaşamadım. bakıyorum golf bile 45 düzeyinde inanılmaz standartı varken bravo da o denli standart yokken 50 leri buluyo...
Teşekkür ederim abi,evet cidden müthiş fakat dediğin gibi vergi olarak senelik 180 TL fazlası var,yakıt olarak da depo başı 20 TL gibi bişey..Ama bakım masrafı olarak da fazlası var tabii..Skydome Bravo'da malesef 3000 TL civarında,Esp ve park sensörü Bravo'nun en alt modelinde dahi standart..Tek sorun Skydome..Aslında bayiyle bi görüşmekte fayda var istediğim Bravo'yu..Golf 45 mi?Yapma be abi,dizelin başlangıcı 57600..
Alıntı BBYILDIZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dolu arac hangisi ise onu sec.Puntonunda Otomatik alma bence manuel al.Kotu oldugundan değil.

Manuel Candır.
Şuanlık dopdolu olan Punto abi ama Bravo için de bayiden bi fiyat almaya karar verdim..Otomatik neden almiyim abi?Bugün de Suzuki Splash 1.2 otomatik kullandım,2 gündür otomatik araç kullanıyorum inanılmaz rahat..Manuel'in avantajları nelerdir sana göre?

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
40 bin tl puntoya vermeyin hocam bence aşırı fazla bir rakkam. o fiyatlara boşta olsa bravo, focus, megane vs bu tarz araçlar bakın derim
Piyasada alınabilicek en ucuz ve yakıtı en iyi araç Punto hocam..Focus ve Megane beni biraz aşar..