Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
58 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Dolu Punto Lounge mi Boş Bravo mu?

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    40 bin tl puntoya vermeyin hocam bence aşırı fazla bir rakkam. o fiyatlara boşta olsa bravo, focus, megane vs bu tarz araçlar bakın derim
    İlan detaylarına bakınca söylediğinzle aldığınız araç arasında çelişki olduğunu gördüm , garip bi durum. puntoya o kadr para vermeyin diyorsunuz sizde benzinlinin en dolusu ve cam tavanlısı varmış , enteresan...
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

Misafir046
    Ziyaretçi Misafir046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki neden triptonik almasın arkadaşımız, 6 ileri olduğu için mi almasın, esp ve diğer ekipmanlar standart old için mialmasın, eco modu olan yakıt cimriliğini arttıran özellik old için mi almasın ? (Dostane sordum)

Yok be ben otomatiğini kullanmadıgım için bilmiyorum.Şimdi ne yazsam yalancı olurum.

Sadece ben manuel sevdiğim için tavsiye ettim.Birde Bravoyu manuel almayı dusunmus.Bosuna otomatik punto alıp 2-3000 fazla vereceğine manuelini alsın daha az versin.Sonucta illa otomatik diye bir dusunce yok kafasında. ))

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu

Alıntı BBYILDIZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok be ben otomatiğini kullanmadıgım için bilmiyorum.Şimdi ne yazsam yalancı olurum.

Sadece ben manuel sevdiğim için tavsiye ettim.Birde Bravoyu manuel almayı dusunmus.Bosuna otomatik punto alıp 2-3000 fazla vereceğine manuelini alsın daha az versin.Sonucta illa otomatik diye bir dusunce yok kafasında. ))
    Berkan kardeşim, öncelikle aracın hayrl olsun yeni kasa loungemuş, güle güle kullan, bende diyorum ki öncki iki aracımda gp ve evo manueldi, zoraki triptonik aldım, beni triptonik almaya sevk eden kardeşime her kullandıkça tşk ediyorum. triptoniğin zevki tartışılamaz, örn: yazın dondurma yerken araç kullanabiliyorsun, bi elinde video veya foto çekebiliyorsun. çok uzun ve düz yolda yorulduysan koltuğuna bağdaş kurup rampa veya düz hiç farketmeden sadece hız sabitleyiciyi kullanarak "vites değiştirmene gerek kalmadan" seyehat edebiliyorsun. sana tavsiyem triptonik punto deneme çünkü ona geçiş yapmak isteyebilirsin...
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

Misafir046
    Ziyaretçi Misafir046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Berkan kardeşim, öncelikle aracın hayrl olsun yeni kasa loungemuş, güle güle kullan, bende diyorum ki öncki iki aracımda gp ve evo manueldi, zoraki triptonik aldım, beni triptonik almaya sevk eden kardeşime her kullandıkça tşk ediyorum. triptoniğin zevki tartışılamaz, örn: yazın dondurma yerken araç kullanabiliyorsun, bi elinde video veya foto çekebiliyorsun. çok uzun ve düz yolda yorulduysan koltuğuna bağdaş kurup rampa veya düz hiç farketmeden sadece hız sabitleyiciyi kullanarak "vites değiştirmene gerek kalmadan" seyehat edebiliyorsun. sana tavsiyem triptonik punto deneme çünkü ona geçiş yapmak isteyebilirsin...
    Son zamanlarda zaten otomatik arac dusunmeye basladım.İzmiri trafiğide artık gidiş ve donuslerde cekilmez olmaya basladı.Tabi bir ankara istanbul kadar değil.

Bu aracı bir yıl kadar kullanıp hayırlısı ile bende değiştiricem.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hüseyin Özden
    ozdkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 71

test sürüşü yaptığınız bravo büyük ihtimalle dolu versiyon idi.. boş bravo sana yetmeyebilir.. öğrenci adamsın yaşın genç.. yakıt ve vergi senin için önemli olur üstelik aile için düşünmüyosun.. puntodaki esp ve skydome herşeye yeter. bravoda bu eksiklikleri çok ararsın.. yazdıklarından anladığıma göre ve yaşını düşünürsek araçta serilik arayacaksın. punto motoruna göre seri ama tabi bravo kadar kesinlikle değil. ama zamanla alışırsın. günümüz ekonomi devri bu yakıt fiyatları olduğu sürece seri kullanmayı unuttuk valla
    Bence punto.....

Ahmet Gençay
    ahmet4646 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kahramanmaraş
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    Fiat Stilo 1.6 Dynamic
    Edilen teşekkür: 110

Bravo pop alacaksan bence alma alırsan easy al dicem ama lounge punto ile arasında 10.000 tl var 49.890 yazıyor.Easy bravo alabilirsen onu yoksa lounge punto al bence.hayırlısı olsun

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Çok zor bir soru olmuş.

Beklentilerle alakalı birşey ama sonuçta. Ben performanslı olanı seçerim
    Oz Büyücüsü

Şenol Çıracı
    Abarth Mjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 323

konuyu açan ortalıkta yok yalnız

Ersin BAŞARAN
    ersobas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 47

bnde aynı şekilde kaldım ve fulle yakın sayılacak bi punto evo aldım ve keyfime diyecek yok çok şükür. dolu arabaya binmek hakkaten çok farklı skydome bile çok şey farkettiriyor görünüş ve keyif anlamında hayırlısı olsun şimdiden sana kardeşim.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Puntodan Bravoya geçen arkadaşların yazdıklarını okumak bir fikir verebilir bence.Forumda bu değişiklikten memnun olmayan arkadaşımız yok.Donanım, performans gibi kriterlere bakılmaksızın Bravoya geçen herkes memnun..Öyle değil mi arkadaşlar ?

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kadir Fota
    fota - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 *** 83
    Edilen teşekkür: 243

full puntodan yanayım

ömer özen
    firari83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 37

hocam iki aydır ikinci el araba koşturuyorum. kimse alınganlık yapmasın boş araba alma satması zor. yukarda bi arkadaş daha demiş bravonun 2.eli nazlıdan öteye napnazlı,,,
    puntonun duologicini kullan bi de onlar 95hp sonra yine değerlendir...

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Fiat Bravo 1.6 Mjet Sport Style 2012 Model 43.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 99651664

40000 civarına sıfır puntodansa siteden arkadaşımızın sattığı 2012 sıfır gibi en dolusundan Bravo benden tavsiye etmesi bu araç kaçmaz sen biraz yaklaşırsın o biraz yaklaşır orta yol bulunur.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

ömer özen
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiat Bravo 1.6 Mjet Sport Style 2012 Model 43.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 99651664

40000 civarına sıfır puntodansa siteden arkadaşımızın sattığı 2012 sıfır gibi en dolusundan Bravo benden tavsiye etmesi bu araç kaçmaz sen biraz yaklaşırsın o biraz yaklaşır orta yol bulunur.
    +1 mantıklı gibi duruyor

ömer özen
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı Mjet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu açan ortalıkta yok yalnız
    fiat bayisine gidip önce puntoya, sonra brovaya bakmış şimdi de abi juliettaya bakıyorum demesin)

Hüseyin TAYLAN
    htaylan93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34 FF 1024
    Edilen teşekkür: 1

Alıntı biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zengin züppesi olsan ne olur kardeş. Onlarda insan züppe olmak kolay bi iş değil yani. Züppelere acımasızlık etmeyelim. Her neyse hayırlı olsun bence genç adama dolu punto longue gider. Tercih senın Bravonun satışı nazlıdır puntoya göre .....
    Ah be hocam gittiğim üniversitede neler var bi görsen..Evet onu farkettim Sahibinden'de daha az Bravo var Punto'ya göre..
    Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hüseyin kardeşim muhtemelen bekar bir arkadaşsın. Dolayısıyla Punto sana iç hacim olarak fazlasıyla yeter. Ben zamanında aynı ikilemde kalıp Puntoyu tercih ettim. Sonuçta küçük araba büyük şehirde her zaman için avantaj. Puntona chip tuning yaptırıp performansını gözle görülür biçimde arttırısın eğer aracın gücü yetersiz gelirse. tabii tercih senin..
    Bekarım abi,bi manita vardı o da yok artık Şaka bi yana,iç hacim olarak Punto rahat rahat yeter abi bana.Yok abi arabanın orjinalini hiçbir şekilde bozmam ben.Hele modifiye aman aman.En büyük değişikliğim APP plaka olur,onunla ilgili de endişelerim ve sorularım var onu araştırıcam biraz..
    Alıntı biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuçta iki aracta dizel. bence ilerde ekonomi boyutuda olacak bu işin sen 1.3 multi al bencede. Gençsin bizim gibi kanın hızlı akıyo şuan için çok deli bi motora gerek yok derim.
    Dizel hocam,günümüzde benzine yaklaşılmıyo..Yok öyle süratle falan işim olmaz sakin gidiyim,sağlam gidiyim..

Hüseyin TAYLAN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34 FF 1024

Alıntı kdrrshnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence acele etme her iki arabayıda test et kullan dene hangisi içine yatarsa onu al ama puntonun hayaliyle yaşamışın punto bana daha mantıklı geliyor
    Hevesim çok ama acele etmemeye çalışıyorum sonra üzülmemek için.Haftasonu Punto'yu da test etme niyetim var bakalım..Of hem de ne hayal,etrafta bulsam ciddi ciddi posterini asıcaktım odama
    Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hüseyin, punto ile yola çıkmışsın ama bravoyu test edince ona hayran kalmışsınŞimdi bir de punto ile test sürüşü yapmanı öneririm eğer yapmadıysan.Aklın hala bravoda kalmışsa o zaman senin için doğru tercih bravo olur.Neticede bravo da boş bir araç değil.Daha geniş, konforlu ve kaliteli bir araç.İkisi de dizel sonuçta.Aklın hangisinde ise onu tercih etmelisin
    Hayırlısı olsun diyelim...
    Bu haftasonu yapıcam inşallah abi niyetim var..Öyle bi durum olursa sanırım Bravo'ya yönelirim anne ve babayla konuşarak..Sonuçta 1 kere alıcam bunu..Doğru diyosun abi Bravo her yönden daha fazlasına sahip ama malesef fiyat olarak da daha fazla..İçini hayalimdeki Punto'nun doluluğu gibi doldurursam 50bin TL civarına gelebilir..Bu fiyata da çıkmam mümkün değil..Teşekkür ederim abi
    Alıntı takres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    C segmenti ve 1.6 dizel bir araç her zaman daha iyidir...Varsın boş olsun...
    Araç segmentleri hakkında bilgim yok açıkçası
    Alıntı volume23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1,3 mtj in vergi ve yakıtı daha uygun araç almakla iş bitmiyor sonrasınıda düşünmek lazım.
    Evet abi haklısın ama vergide çok da fark eden bi durum yok aylık olarak bakarsak..Yakıt da depo başına 20 TL farkeder diye düşünüyorum..

Hüseyin TAYLAN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34 FF 1024

Alıntı siromar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onceki aracim tjet punto sporttu 25-28 yas araliginda kullandim o yas icin gayet yeterliydi ve seriligi su anki 120 mjet bravodan daha iyidi
    İkisi de guzel arac elbette bravo daha ustun bir arac ama yerinde olsam puntoyu tercih ederdim
    Ekmegimi elime alinca da bravo veya o zamanki ust segmente gecis yapardim
    Benim yaş daha 19 abi Seriliğinin 120 hp'lik 1.6 mjet'ten iyi olmasına şaşırdım açıkçası?Bana Bravo uçak gibi geldi valla serilikte.Bugün de arkadaşımın Suzuki Splash 1.2 benzinli otomatik aracını kullandım,Bravo mermi gibi kaldı onun yanında Kendim çalışmaya başlamasam bile bikaç seneye eğer hala Bravo hevesim devam ederse anne-babayı kandırabilirsem kandırıp alırım veya Kyk'dan burs çıkarsa onu biriktirip Bravo'ya geçebilirim..
    Alıntı airarmada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım ilk araban olacak bence puntodan başlamalısın.Bu araca alışıp biraz eskittikten sonra başka araçlara bakarsın.Sonuçta bu işin sınırı yok bravo alsan 3 gün sonra golf isteyeceksin
    Evet abi,ilk olacak inşallah..Dediğin şey de çok mantıklı abi,zamanla değişim..Aynen öyle abi bunun sınırı yok ama Golf'ün 0 dizeli de 57600'den başlıyo çok para..
    Alıntı fhmnl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düz vites olanı otomatikten daha seri dir tabi birazda senin kullanmana bağlı bravo puntodan daha geniş daha konforlu. Aradığın nedir Ilk önce bu soruyu sor Kendine konfor mu ekonomi mi? Punto konfor suz olarak anlaşılmasın burda. Illa ki iyidir ama bi bravo daha iyidir
    Ben kullanmaya nazik kullanırım da düzün otomatikten seri olmasına şaşırdım açıkçası..Vites değiştirmeyle vakit kaybetmiyosun sonuçta otomatikte..%70 ekonomi,%30 konfor diyelim Tabi ki abi Bravo bi bakıma bir Alex değil gibi bişey
    Alıntı rohan4421 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arada sekment farkı var, tabiki bravo puntodan üstün bi araç ama özellik hastası isen full bi araç daha ideal olur. bravonun boşunu alacağına puntonun fulüne bin ilerde bravonun fullünü alırsın...
    Özellik hatası değilim de özellikli araç daha iyidir abi,sonuçta 1 kere alıcam ve ilk arabam olucak inşallah..Skydome faktörü de var..Bravo'nun fullü iddaa'yı 50bin TL'lik tutturmadığım sürece mümkün değil

Hüseyin TAYLAN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34 FF 1024

Alıntı dincsoy16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    punto seni her acidan tatmin edebilecek bir arac.bravo C segmenti oldugu icin daha hacimli ve konforlu bir araba ama unutmaki bakimi ve vergisi puntodan daha agir.ikinci elide puntoya nazaran dusuktur.bence bos bir arabaya binmektense dolu arabaya binmek daha mantikli.sana tavsiyem punto alman yonundedir.
    Vergi ve yakıtı önceki yorumlarda okumuştum ama bakım masraflarının ağırlığı aklımın ucundan bile geçmedi açıkçası abi..Evet,daha sakin bi piyasası var sahibinden'de.Dolu ne kelime,full+full Punto olucak allah kısmet ederse..Sadece spoiler'i şimdilik almicam,ilerde ihtiyacını hissedersem alır taktırırım..Bakım masrafları konusunda uyardığın için teşekkür ederim abi..
    Sent my GT-I9100 using
    Alıntı mutunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı şeyi bir akrabamda yaşıyoruz şu anda, özel indirim ile dolu clio mu yoksa orta donanım megane mı şeklinde. Onların ki aile kullanımı olacağı için arabaya sığıp sığamayacakları ön planda. Ancak senin durumunda kalsam ben, 1.6 dizel, puntoya göre vergi ve yakıt dezavantajı olan, boş bir bravo almaktansa; senin tercih ettiğin özelliklerde (yoksa cruise control de ekletip) ağzına kadar dolu ve her şeyden önemlisi skydomelu bir punto alırdım.
    Özellikle kullandıkça anlayacaksın skydome un ne kadar güzel bir şey olduğunu.
    Hangisini alırsan al, hayırlı olsun şimdiden
    Clio derken umarım yeni kasadan bahsediyosundur abi,zira artık eski kasa olarak tabir edilen Clio Hb'ler o kadar tipsiz ve içi boş ki..Punto onun yanında Audi kalıyo resmen görünüm ve donanım olarak..Benim kişi sorunum yok,en fazla 3 kişi binerim arabaya arkadaşlarla,sürekli binceğim arkadaşım da İzmir'e gitti üniversiteye..Şuanlık yalnızım arabada Cruise Control var abi arabada.Lounge'da yok yok diyebilirim Spoiler dışında.Skydome konusuna gelirsek;1 hafta öncesine kadar Easy sınıfı düşünüyodum aracı ama bayiyle Lounge için Easy+1000 TL olarak anlaşınca Lounge'a döndü ibre..Skydome harika bişey,Skydome'la ilgili kafama takılan tek şey var;araca Skydome alıcam iyi güzel de o Skydome görünümünün tam ve müthiş olması için rengini siyah mı alsam diye düşünüyorum..Çünkü kafamdaki renk titanyum grisi..Renk olayını başka bi konuda sizlere danışıcam inşallah
    Alıntı burYq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dolu puntonun saydigin ozellikleri bir sure sonra bravoda eksiklik hissettirir. Kesinlikle dolu punto diyorum.
    Bak bu da hiç aklıma gelmedi dostum..Teşekkür ederim uyarın için..
    Alıntı NOZER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim öncelikle ben olsam bravoyu tercih ederim.Boş olarak değil ama.Eğer puntonun dolu ve 0 ını aynı paraya alabiliyorsan düşünme al derim.Ama şunuda belirteyim kullandıktan sonra muhtemelen seni kesmiyecek belirli bir zaman sonra direkt bravo istiyeceksin.Bunuda göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.
    Boş olmayanını almak maddi olarak aşıyo malesef abi..Yoksa öyle bi imkanım olsa buraya hiç konusunu bile açmazdım Kesmediği zaman bi fiyat araştırması yaparım yine burda sizlerden fikir alırım,maddi duruma da bakarak bişeyler düşünürüm

Can Aşan
    can-asan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 314

yorumları okumadım fakat ben olsam bravo seçerdim... sonuçta üst segment ve 1.6 120 hp ben 75lik kullanıyorum gitmiyor bizimkiler

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon