Alıntı firari83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben de yeni 95 lik otomatik 6 ileri punto var şehir içi 5,5 altına düşeceğine inanmıyorum. tabiki bursa sıkışık trafik ben çok kısa mesafe 300m git stop
300m dön stop.
uzun yol 60-70 le gidersem 3-3,5 yakıyor ama ben o süratle giedemem
110-120 ile mersinden geldim 4,7 idi yol bilgisayarı.
ama yine de iddea ediyorum astrayı benim şartlarımda sürseniz 7 nin altına düşüremzsiniz
hocam şöyle söyliyim 300 m gidip stop et olayında dizel arabaların hepsi çok yakar daha ısınmadan stop ediyorsunuz çünkü..eski dizelleri kullananlar baya arabayı çalıştırırlar ısınır öyle giderlerdi hatırlarsınız otobüsler falan..110-120 olayına gelince tamamen yolun şartlarına bağlı ben izmir-aydın otobanında 4 civarı gidiyorum..sitede bakıyorum emotion yada dynamic 6 ileri manuel aracı olan arkadaşlar genelde 5.5-6 dan aşağı düşüremiyorlar ş.içi ki bu çok normal puntolarda 90lıkların vites oranları şehir dışına göre ben bunu gerçekten kendi aracımı kullanırken anladım..daha sonra astraya geçtiğimde vites oranlarının daha iyi olduğunu anladım hem şehir içine hemde şehir dışına uygun hale getirilmiş..yani astra şanzuman konusunda daha iyi geldi bana..