hiç kaza yapmadın tahminimce... uymayın en güzeli bu...
kaza yapıp hele ki yaralmalı bir kazaya karışırsan karakolda beklerken anca ayıkırsın duruma...
Printable View
hiç kaza yapmadın tahminimce... uymayın en güzeli bu...
kaza yapıp hele ki yaralmalı bir kazaya karışırsan karakolda beklerken anca ayıkırsın duruma...
Valla herkes böyle diyor fakat ben hep önümdekine yapışırım alışkanlık oluyor :) selektör yapmam ama yapışırım sonuçta hızlı gidilmiyorsa solda işin ne ? derim he bu bayram buna benzer bi olay yaşadım fakat benımkı çok uçuktu :)
tekirdağdan dönerken puntomla 160 kaptırdım gidiyorum son demlerini yaşıyor motor 170 belki yapmışımdır önumde 2012 a6 baktım tdı yazıyor dedm kesin 2.0 :) yapıştırdım biraz daha kökledim selektör yapmamla herif fena uzadı kala kaldım sol şeritte o uzadı :D haddimizi bilerek yapışmak gerektiğini anladım :)
Senin gibi yapisanlara freni yapistiriyorum neye ugradiklarini sasiriyolar.herkes senij kadar hizli gitmek zorunda degil usulune gore selektorunu cakarsin yol verir sende gecer gidersin.yol vermiyorsa bile yapisma benim gibi bi rahatsiz cakar freni artik bariyeremi baska yere mi cikarsin allah korusun.
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
yolda aşırı hızlı giden herkesi kınıyorum.
onca yaralanmalar, onca kazalar, ölümler oluyor, hiç mi akıllanmıyoruz?
hiç bizim başımıza gelmez mi sanıyoruz?
burda aşırı hız yapmayı, "ders vermek" olarak anlatmış birisi,
bi sürü de kişi marifet miş gibi takdir etmiş.
yazıklar olsun.
a??r? h?z - Google'da Ara
bakın burdakiler sizden daha salak değiller,
görme keskinlikleri, zekaları, refleksleri, arabaları, aşşağı yukarı sizinkilerle aynı.
o an geldi kurtaramadılar.
o an size de gelebilir.
o anda kurtarabilmek için yavaş gitmelisiniz.
hızlı gitmeyide bi **** muş gibi övüp durmayın.
hahaha :) aynısı bnmde başıma geldi hocam yalan yok yol vermek tamamda abartmaya gerek yok =) ben arabamla fiesta çiğneyebiliosam sen neler yapmışsındır =)) aracı genelde eco modda suruyorum easytronic 2000 de vites değişiyo arada sırada ist. trafiğinde kaşınanlar oluo tabi :) aracı manuele alıp ataklayınca şaşırıolar =) e tabi özellikle uzun yolda mumkun oldugunca bu tür dalaşmalara girmemek lazım.. nNihayetinde can taşıosun abi ;)
gecen gun arkada polo takıldı sol seritte ve şehir içine giriyorduk sağımdada kamyon istesemde saga gecemem illa sellektor bi kufur saydım içimden ooo 7 ceddinin kemikleri sızlamıstır. saga girmedim şehir içi demiştim ya ışıkta durduk hep beraber o gıcık oldu bende ona uymadım. az akıllı olmak lazım demi ama .
Tamponumun dibinde sellektör yapana bende yol vermiyorum beni strese sokup aceleye getirip yanlış yapmama neden olmasına gerek yok adam gibi yol isteyene hakkıyla yolu açıyorum zaten...
valla bana biri böyle denk gelse ben bariyere yapışmasamda onu sıkıştırır bariyere sokarım arabamı pert etme pahasına =) leonla patlamışlığım var bu tarz durumda ama karşımdaki fluence kafadan patlamıştı yine olsa yine aynısını yaparım ama o konuda durumlar karışıktı böyle değildi, sonuçta sol şeritten 100 le gitmeye kimsenin hakkı yok orta şeritten ilerler yavaş gitmek isteyen ben arkadan 150 ile geliyosam hızımı kesemem öndekı aracın arkasında oturan aile vs beni ilgilendirmez gerisini o düşünsün mantığı var bende
Arkadaşlar, sol şerit adı üstünde sollama şerididir.İşgal etmek kural ihlalidir.İşimiz bitince sağa, hızımıza uygun bir şeride geçmeliyiz.Sol şeritte elbetki bizden daha hızlı giden sürücüler olacaktır.O yüzden sollamadan sonra hemen sağa geçmek gerekiyor,
Bu arada aşırı hız yapmayalım tabiki ;)
+++ sonsuz..Bu yorumun ardına artık yorum yapamam..Aynı düşünceyi paylaşıyorum..Bu kapışma çabası nedir insanlarda anlamıyorum..Biri beni sollamış sağlamış hiç umrumda değil,Ben müziğimi açarım seyir keyfini çıkararak giderim..Eğer sol şeritte gidiyorsam başkasının sellektör yapmasına gerek kalmadan yol veririm..Sellektör yapmışsa yapandan mümkünse özür dilerim,çünkü hata bendedir yolunu işgal etmişim hissine kapılırım...
Uyarı: Airbag'lere hiç güvenmeyin,fabrikalar koymak için koyuyor,umurlarında bile değil..açılacağının garantisi yok.Net bu haberlerle dolu..Sürati sevenlere duyurulur.... TIKLA