sonra 1.4 t jetin dikiz aynasında koyboldu:laugh000:
Printable View
Ben trafikte öyleleri için yakıt harcamamayı tercih ediyorum çoğunlukla.
Gazlayacağım zaman çoğunlukla yalnız veya etrafımda araba olmadığı zamanları tercih ediyorum. Arkadaşımla gazlayacağım zamanlar hariç :)
aracınız benzinl,i lütefn gaza geçmeyin iyi olmaz sonu :)
eline sağlık kaşınanı kaşımak lazım
neden muhattap oluyorsunuz ona anlam veremedim ezilmekten bıkmadılar :)
Bana da bunun tam tersi oldu geçen. Sol şeritte 110-120 arası devam ederken önüme yavaş birileri çıktı. Sakince 1 kez selektör yaptım, adam makas atarak bastı gitti. Arkasından baktım ben de "n'oluyo len" diye. İlerde tekrar karşılaştık usul usul geçtim yanından adam yine gaza gelir de saçmalar diye. Millet bi garip.
bu arada ç.kalede nerde gazlıyosunuz ki?Yollar rezalet heryer çukur.Sinir oldum
bence gerek yok böyle şeylere ama sinir uçlarına dokundumu olmuyo malesef basıyo insan..
yok çanakkale çıkışindan ezineye kadar gayet uygun 2 gidiş 2geliş truvadan sonra taştepe rampasına kadar kapıştık bayır yukarı ii sardı araba honda yı süren arkadaşın yüzü değişti rampa yukaarı yanından geçerken. Rampaya gelmeden aşadan kaptırınca ii kaçıyo aracım ama daha düşük devirde biraz sıkıntı oluyo yani 110 u buluyo ama ötesi olmuyo sonra bıraktım zaten oda bayağı hırs yapmış yanımdan kaçla geçti bilmem yeter dedim bundada macera arama zaten madara olmakta var sonunda
En son 2ay once gectim yol calismasi vardi bitmis demekki fazla gaza gelme sonunda multiair kullaniyosun.bu arada arkama bi anda yapismis okuz gibi selektor yapanlari affetmiyorum.selektor yapmanin bile bir adabi var.
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
intepe varyantı filan bitti sadece yolların kenarlarında bariyerler eksik banketler tehlikeli fazla sağa sola kaçmamak lazım zaten bunları bildiğimden ces
aret aldım
lafım tampona yapışanlara,her türlü yarış yapıp tehlike ve kaza yaratanlara: bir an önce cennetin size layık olan güzide köşesine kardeşim,birr ann önce..sırattan altınızdaki arabalarla süratli bir şekilde geçin.
Canakkalede baya var boyle arkadaslarimiz evet eve her gittigimde karsilasiyorum uymamak lazim evet ama yinede keyifli olmustur :)) canakkaleye selamlar bayramda gidemedim ozledim gercekten
arabada ailen vs varsa hiç gerek yok yavaş yavaş hızını düşürüp yol vermiycen bayıltacan onu ondan sora az bişey gaza dokunup gidecen gıcıklık değilmi oylelerine bunu yapacaksın ondan sora anlar ne halt yediğini.
Karin ve cocugun arabadayken 190 la yariş mi yaptin yani
sent my new ipad
Uğraşmaya değmez. Daha arife günü 2 araç önümde bi ford makas atim derken ki bomboş yolda aracını kaçırdı bir insignia ya vurdu ikiside pert oldu şükür ki yaralanma vs yok ama iki aileninde bayram tatili zehir oldu ne gerek vardı . Ben bu tarz durumlarda hiç hız kesmeden sol ayakla ufaktan stop lambalarını yakıyorum zaten sonra arkadan lastik sesleri gelmeye başlıyor ;)
Altına araba verilen bi kaç cahil için 4.45 tl den aldığım yakıtı harcamaya kıyamam ben, uymayın bencede onlara