direksiyonun altında tam dizlerine gelen noktada sağ tarafta da logo var.
arkadaslar 3 tane hava yastıgı var dedıler surucu yolcu ve dız ben dizdekini bulamıyorum nerede acaba airbag logosu bılen var mı ,?
direksiyonun altında tam dizlerine gelen noktada sağ tarafta da logo var.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
dınamıkler 3 bıde guvenlık paketı varmıs 7 hava yastıgı esp fln .d
yanlız diz hava yastığı çok yumuşak bastırınca patlayacak gibi![]()
kaç tane paket var 1000 er liradan ben sayamadım..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
ben anlamıyorum zaten. bi modelin en dolusu bütün opsiyonlarla atıyorum 45.000 lira. dynamic in üstüne bi de atıyorum ultra dynamic koy içine de herşeyi koy. opsiyon listesindekileri istemek kolay, paranız olsa bile bulmak mesele. benim arabam fabrikanın derinliklerinde, araç listesinin en altında bulunmuştu. çoğu insan istediği araba olmayınca vaz geçiyor almaktan..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
bu paket işi hepsinde var absyı bıle opsiyonel olarak satıolar bi skydome alsan 2500tl civarı![]()
Bu yüzden beyaz opel corsa almaktan vazgeçmiştim... 3 ay bekledim herifler ESP paketli corsa getirmedi... İlla siyah otomatik vites almamızı tavsiye ettiler bende almaktan vazgeçtim... Hiç unutmam pazarlık ediyorum... dedim ki bayi deki kadına park sensörünü hediye edersiniz değil mi dedim... Kadın ne dese beğenirsin 250 TL karşılığında evet dedi... Ben ona diyeceğimi biliyordum ama size hayırlı işler dedim çıktım gittim...
He birde şu var... mesela bir markanın en alt en baz donanımlı aracı 28.000 TL... Onu almak istiyorsun ama bir türlü alamıyorsun sebep ise opsiyonel bir şeylerin eklenmiş olması... Örneğin jantlı olan modeli gelir, teybi takılı olan gelir, mp3 çalarlısı gelir... en baz donanımı liste fiyatı üzerinden de alamazsın... Komedi yaa..![]()
Zaten artık bayiler araç satmıyor markalar ve bu markaların donanımları satıyor... Araç kendini satıyor bayii değil...
Konu karizmatik_boy tarafından (16/10/2012 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir.
Pololarda sis farı bile opsiyoneldi.
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri