benim parildagi satsaydim alabilirdim bu araci. masallahi var.
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Dynamic Model 21.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 107258743
adana'da bu aracı tanıyan var mı? km yıpranmışlığa göre düşük geldi bi uyanıklık olabilir mi acaba? plaka sorgusu yapabilecek olan var mı detaylı? sigortacı arkadaşlar help pls.
sağol yavuz abi, ilanları gezerken dikkatimi çekti de. km düşük ama direksiyon teyp kendinden geçmiş.
ihtiyaç halinde rahatsız edebilirim![]()
direksiyona bakarsan km oynanmış gibi duruyo
ama yinede günah almamak lazım .
kmsi ile oynandığığnğ düşünmüyorum sadece dikkat etmek lazım ...bu araç geçen yıl da ilandaydı 25000 km deydi...
arkadaşlar bende aracımı satıyorum Fiat Punto 1.3 M.jet Active Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 106688583
belki forumdaki arkadaşlar hatırlar 2 sene önce aracımın ön taraf alt kısmını site içinde dönerken taşa sürttüm ondan dolayı ön tanponum ve klima rekorları(hortumu)deyişmişti bunları serviste yaptırdım.tampon orjinali bozmayacağını düşündüğüm için araç için orjinal yazdım ama kesinlikle art niyetim yok zaten plakası açık ve temiz olduğuda resimlerden bellidir.birde serviste orjinal kolçak taktırdım ve sis farı taktırdım yalnız sis farını dışarda taktırdım resimlerde yok resimleri yazın bahçede çekmiştim.ha unutmadan benim sahibinden com üyeliğim olmadığım için yeğenim ilanı kendi açtı ve tlf yine yeğenimin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri