LipElimde var bu üründen istersen satarım.
Merhabalar arkadaşlar, yıllardır aklımda sizlere sorayım dedim
bu aracın önündekü şey nedir plastik dışarı doğru ve 2 adet demir tutuyor gibi bir'leonda gördüm geçenlerdede ismini bilmiyorum ne diye buluruz bizim puntolara olurmu bu?
teşekkürler.
![]()
Konu rafetkurt tarafından (12/10/2012 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir.
LipElimde var bu üründen istersen satarım.
TSİ Jetta.
Lip olsa gerek
lip ne işe yarar
Lip görüntü amaçlı takılır. Bu fotoğraflardaki lipler dışarı doğru , o tutan demirler de görüntü amaçlı. Tamponun altına tutturuluyor.
asıl amacı araç hızlandığı zaman rüzgarın etkisiyle aracın ön kısmını aşağıya bastırmak ve yol tutuşu arttırmaktır,aracın arkadaki rüzgarlığının ön kısmında olanı bir nevi.
Aerodinamik amaçlı olarak aracın ön tarafını yere doğru basarak yol tutuşu arttıran front bumper ( ön tampon ) spoiler denen bir parçadır, performanslı araçlar içindir, standard araçlarda da estetik amaçlı takılabilir, metal parçalar ise support rod ( destek çubuğu ) lardır, rüzgar etkisiyle oluşan kuvvetin spoiler ı aşağı-yukarı doğru bükmesini önlemek yani, stabilite içindir. ben kendi aracıma custom olarak elastik polyester malzemeden hazırlattım, support rod ları ise ya dışarıdan getirtmek ya da yaptırtmak gerekir, yakında fotoğraflarını paylaşacağım.![]()
Konu OAGP1960 tarafından (13/10/2012 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir.
dostum ikinci fotoğraftaki araç tahminimce mini cooper o araç izmirde yapıldı aynısını bende yaptırıcaktım bu şekilde 100 tl dedi yapan abi ama tampona işlemler yapılacağı için istemedim belki gaza gelip daha sonra yaptırıcam. bu polyester, birde kalın lastik olanı war çarpmalarda kırılmayan oda 150 tl.
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Bana esnek spoiler ın maliyeti 200 Lira oldu, destek çubuklarını yurtdışında bir sitede buldum, fiyatı 90 Dolar'dı. Getirtmek konusunda kararsızım.![]()
bunu yapan çok insan var 100-200 arası maliyetle bu işler bitiyormuş ama pek bilen modifiyecide yok istanbul'da benim bildiğim böyle bu işin yapan bir yer varsa gidip yaptırmak istiyorum 200 tl ye kadar bu işe bütçe verebilirim
çok hoşuma gitti internete gezmedim site kalmadı yok bulamıyorum yardımlarınızı bekliyorum...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri