Çocuk yok şimdilik, 3 kapı pek sorun değil, istediğimizde kullanabileceğimiz 5 kapılı bir aracımız var o nedenle biraz daha rahat davranıyorum bu konuda...
Benim aracımdada boya ve değişen var hasar 5000 tl görünüyor o da sol çamurluk ve ön tampon değişmesi nedeniyle (bu parçalara bu para çok değil mi demeyin özetle opel yetkili servis faturası diyerek açıklayalım) =)
hasarı plakadan değil şasi nodan sorgulatınız..
ne araclar gördüm orjinal yada en fazla bir parçası değişmiş...gel gelelim servisler faturayı fazla fazla gösterip öyle kaydettiriyor..olan yine arac sahibine olluyor..adamlarr uğraşmak istemıyorkı hemen parça değiştiriyorlar en ufak bişeyde. Sonra aracın siciline işleniyor bu..birde yaptığı kazada hatalıysa karşı tarafında ücretini karşılayınca tramer kayıtları bir hayli kabarık cıkıyor..yazık yazık insanlar ne emeklerle araba alabılıyorlar..kafalarına göre davranıp yakıyorlar başımızı
benim arabanın 10 cmlik biyeri boyanmış kaskodan 800 tl yazmışlar servis faturasında ayıp günahtır. tramerde cıkıyor
Konu krakercocuk tarafından (11/10/2012 Saat 18:49 ) değiştirilmiştir.
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Ön takım komple değişmiş kafadan girme sonucu. Birde sağ taraf sanırım arka amortisörler bile hasar sonucu değişmiş. Sahibinin çelişkili ifadeleri vardı.
Kredi başvurusunda dahi bulunduk. Sahibinin bize belirtmediği toplamda 15500 liralık hasar sonucu vazgeçtik.
Servisler şişiriysor bende biliyorum ama 3 kapılı bir aracı tramerinde toplamdaki 15500 tl lik hasarıyla alırsanız ya aracın son sahibi olursunuz veya çok fazla zararla satarsınız.
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
tek kapı düşünüyorsanız benim tjet var.tek parça boyalı.LPG li olduğu için belki şimdi dizelden bile az yakıyordur
sana bu aracı öneririm bildiğimiz bir araç forumun aracı..ancak izmirde
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Active 2006 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 96781573
Kardeşim için bakıyorduk. Ama şu da var emotion gerçekten harika deri koltuk olsun donanım olsun. Bi ara gözü karartıp almayı düşündük ama hasar korkuttu. Ölü fiyatına veririm derseni satarken alını öyle söyliyim. Yoksa güzel araç kazalı olduğu belli bile olmuyordu güzel toplanmış.
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
attığım linkdeki aracın hakikaten bütün bakımları çok iyi şekilde yapılmıştır..içine sine sine binersin araç çok sakin kullanılmıştır ve km si orjinal ve sadece uzun yol olarak kullanıldı. sen bilirsin ama içine siner hakikaten..izmirdeki forum üyelerinin hepsi kefil olur bu araca bilgin olsun
Üstad araç mutlaka güzeldir ama esp ve 6 ileri olsun istiyorum araçta .. bu aracın benzeri istanbulda da var 5 ileri espsiz 3 kapı, cam tavan, dynamic 60 veya 70 binde 22500...
dediğim gibi araç güzel inşallahda değerinde satılır fakat 6 ileri ve esp olayından vazgeçersem izmire uzanmak yerine buradan almak daha kolay olacaktır benim için...Yine de teşekkürler
Fiyatta pazarlık yapıyorsa normal bence bu. 2006 Active satıyolar aynı fiyata. Kilometre de yüksek değil düşük. Multijet 500bin yapar kimse önüne geçemez için rahat olsun
sizden ne kadar üstüne para istedi?
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
yanıltmak gibi olmasın aracın hasar kayıtlarına birsey diyemem ama km bencede normal kullandıgımız aracların kac km gittiklerini biliyoruz arkadaslar peryodik bakımlarını yaptırırın arac 500-600 bin km gider.. ama hasar kayıtları fazlaymıs acıkcası..
Ustam aracın backroundunu kullanarak üzerine 1000TL teklif et sonuçta sizin aracında fiyatı normalin üzerinde onunkide.2 farklı kazada 15000 tutan hasar kayda değer olmayabilir.Arkadaşların dediği gibi karşının hasarıda yazılabiliyor ve ya fatura daima şişiriliyor.Araç çok hoş duruyor km ye de fazla takılma o şartlarda al gitsin.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Arda,sana katılmıyorum bu konuda.
Yani(2006 mj. emotion cam tavan fullaraç =20.000 TL. 2006 mj active araç=18.000-19.000 TL)
Active bir araç ile Emotion yada dynamic ve cam tavan araç arasında 1000-2000 TL fark olursa kimse active almaz.
Dolayısıyla rağbet gören dynamic ve emotion modeller fiyatlarını arttırır.
Palio 1.6 hl
Opel corsa 1.4 swing
Hyundai accent 1.5 Gls
Ford fiesta 3K
Audi A3 ambiante 1.6
Honda civic vtec
Wolswogen polo TDI
Grande Punto 1.3 multijet 75 bg dynamic.......
Serdar, tabiki farkı olacak ama senin yanlışın direkt bu donanım fiyatlarını ikinci ele yansıtman.Sıfır araç alırken iki farklı donanım veya pakete sahip araçlar arasındaki fark ikinci elde aynen korunmaz.2006 yılında GP aldığımda donanımlar arasında 2000TL fark vardı.Cam tavan da 2000TL idi.Yani active ile emotion cam tavanlı araç arasında 6000TL fark vardı demekki.Bu araçlar arasındaki fark ikinci elde bu kadar olmaz en fazla 1000TL-2000TL fark yaratır.Çok az birşey da cam tavan için koyabilirsin.Tabi bir de emotion cam tavanın bakımsız, kazalı ve yüksek kmde olduğu gerçeği varsa sorunsuz, kazasız, düşük km deki bir active emotion fiyatını rahatlıkla aşar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri