bence boyle daha guzel![]()
bence boyle daha guzel![]()
Bravo HGTurbo
Kaan
berk bey'in paylaştığı gibi neden bu şekilde değilki vites bu hep bir eksiklik olacak benim için sonuçta 44,000 ntl ödüyorum b sınıfı bir araca daha nekdar ücret verilirki herşeyiyle full alıyorum. sporkıt+ cam tavan + 1.3 95hp![]()
Avrupa'daki Fiat sitelerini dolasabilirsiniz hiç birinde böyle bir vites Topuz'u yok.Tofas Avrupa'da ne varsa onu ithal ediyor.Alinti yapılan resimler Brezilya li sitelere ait fotolar ,punto 2013 adı altında çıkıyor , hatta koltuklar kapı içlerine kadar full deri döşeme fotolar var.portekizcesi olan varsa tercüme etsin bu sadece brezilyadami yoksa 2013 te punto iç mekan makyajlanacakmi?
https://www.car.blog.br/2012/07/fiat...-16v-2013.html
Bu sitedeki videoda deri döşeme, bravonun vitesi, giulliettadaki DNA sürüş modu, mavi aydınlatma, grafik ekranli park sensörü vay arkadas ... Özel yapımmidir nedir anlamadım , videoları izleyin...
Konu srkaradag tarafından (09/10/2012 Saat 20:08 ) değiştirilmiştir.
Ya boşverin şimdi vitesi topuzu, berk kardeş sen sıfır almışın şimdi gördüm, aracını teslim aldıysan bir buluşma ayarlayalım da artık şu Kastamonu buluşmasını bir gerçekleştirelim, hatırlıyor musun benim araca niyetlenmiştin sıfırını almışın gerçi evo değil ama olsun hayırlı uğurlu olsun...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri