hayır bir sıkıntım yok bebek arabası filan rahat sığıyo bagaja 130 140 dan sonra yan rüzgarlardan etkileniyo sizinki lounce olucak sanırım alçaltılmiş şasi donanımda vardı herhalde bu sorun olmaz sizde ayrıca ESP var sizde . aracın pedalları çok yumuşak ilk bindigimde devriyaja basınca tabanı delecektimalır almaz direk bastım motor açma filan yokmuş sorun olmadı start stop başarılı viraj içi aydınlatan farlar sinyal verdiginizde otomatik yanıyo vermezseniz direksiyon hareketine göre klimada başarılı özellikle denedim araç yüklüyken hiç çekişi etkilemedi yoplbilgiayarından çoğu şeyue müdahele edebiliyosunuz bide en güzeli city modu tüy gibi direksiyon hızlanınca sertleşiyo baya güven veriyo bana asla titreme yok şimdi bir sene geçsin galiba kasa yeniliycek ozaman full skaydom hillhoder ebd ne varsa full onu alıp birdahada satmıycam elimdeki full olsa bunuda asla değiştirmeyi düşünmem aralıkta alaydım easy parasına lounce alıcaktık ama nasip ha bide follow me farları zor buldum oynarken çıktı arabayı stop edinde soldaki kolu birkere çekip bırakıyosun 30 saniye tüm farlar açık kalıyo 2 kere çekince 60 her çekip bırakma 30 saniye işte böyle aklıma gelenler inşallah kazasız belasız binersiniz ben tüp takayım fialan asla düşünmedim gider dizel alırdım bana göre makul yakıtı var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri