Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 21 ile 29 arası

Konu: Olur mu?

Ziyaretci040
    Ziyaretçi Ziyaretci040 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Nokta. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benc gerek yok ya binin puntonuza
    birazda aracınızın dilinden anamaya siz çalışırsanız daha iyi olur bence
    Bak serkana 7 lt ortalama ile geziyor ama halen biniyor

Misafir046
    Ziyaretçi Misafir046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Size bir kaç soru sormak istiyorum ki ona göre kendime gore bir yorum yapayım.

Aracanız ne kadar eder ortalama ?

Alacagınız arac ne kadar. ?

Bana bunları soylerseniz bende size mantıklı cevap verebilirim.

Yukarıda ki cevaplar beni tatmin etmedi cunku arkadaslar yanlıs hesap yapıyor.

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

En fazla 2. bir dosya masrafı açarlar sana.
    Sen yeter ki istekli ol bir şekilde hallederler Tabiki kredini kapatıp yeniden kredi vererek
    Adamlar zaten senin araçtan ciddi para kazanacak, piyasanın 2-3 altında fiyat verecekler takasta alınca. İşlerine gelecektir yani
    Konu celenlee tarafından (09/10/2012 Saat 10:40 ) değiştirilmiştir.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Güneş Doğar
    GUNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

Alıntı BBYILDIZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size bir kaç soru sormak istiyorum ki ona göre kendime gore bir yorum yapayım.

Aracanız ne kadar eder ortalama ?

Alacagınız arac ne kadar. ?

Bana bunları soylerseniz bende size mantıklı cevap verebilirim.

Yukarıda ki cevaplar beni tatmin etmedi cunku arkadaslar yanlıs hesap yapıyor.
    aslında bu sistemden vazgeçtim...krediyi direk kapatıp aracı satmak daha mantıklı geldi bana..(ancak bir iki ay içerisinde)...aracımın 12bin tl kredi borcu kaldı...puntolar (2012 - punto pop - s&s - otomatik - benzinli - 9.500 km) ortalama 28 ile 30 bin arasında gidiyor piyasada...almayı düşündüğüm araç ise ortalama 40bin tl....

Güneş Doğar
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haftada bir neden servisteniz ki ? ben orayı anlamadım ? topu topu punto cok klasik sade bir araba yapımı toplaması ve dağıtması kolay sorunlar ve çözümleri gayet açık ve net bir araç ? yeni araba alıp neyapacaksınız hem puntoda yeni bir araç en başta kendinizi şuna şartlamanız lazım sorunlara direk çözüm! yani hedefe direk kitleneceksiniz.. hararetmi yaptı hemen radyatore borulara klimaya havalandırmalara bakılacak hemen tamir edilecek aksmı cıktı rota rot basına aksın kendine sanzuman giris dislisine bakılacak arac cekmiyormu hemen benzin filtresine yazılımına tekerleklere bakılacak arac vitesmi gecmiyor kulakcık sanzuman yagı vs gibi direk çözümler belli inanın aracınızda eminimki aman aman bir sorun yoktur ya servis sallıyordur yada problem tam olarak çözülemiyordur ki ; GEL GELELIM BU FORUMDA SAYISIZ PUNTO KULLANICISI VE BU ISIN TURSUSU OLMUS INSANLAR VAR PROBLEMI YASADIGINIZ ANDAN ITIBAREN BURDA TAM,NET VE DETAYLI BIR SEKILDE PAYLASIRSANIZ ; her hafta servise gitmekten problemlerden kurtulacagınıza inanıyorum
    gayet mantıklı yaklaşımın için teşekkürler hocam...neden haftada bir servis sorunun cevabı zor be arkadaşım eko modda klima açıkken araç titriyor diye gittim...arka kapı gergileri anırıyor diye gittim değiştirdiler...teyp ses açma kapama tuşu bozuldu diye gittim...şimdi de hararet meselesi...araç daha 9.500 km...şubat başında trafiğe çıktı..8 aylık daha...sıfır araç mı aldık 2. el mi anlamadım doğrusu...tek farkı serviste garanti var diye cepten para çıkmıyor...ama punto harika ötesi muhteşem bir araç...(sorunlardan bahsedince linç ediliyoruz da)...

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 95

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşımızın birisi bilmediği için bir soru sormuş neden bu agresif cevaplar veriliyor bazen anlamıyorum sinirleniyorsan kapatırsın sayfayı geçersin..bana hergün okulda o kadar saçma sorular soruluyor ki veliler tarafından 50-60 yaşında yuh diyorum içimden ama anlıyorum ki o adam yada bayan bu işin içinde değil doğal olarak bilmiyor lütfen biraz daha forumdaşlarımıza arkadaşlarımıza saygı gösterelim olmaz deyin varsa mantığını açıklayın bence daha iyi seviyelerde olur forumumuz..
    Hocam çok doğru bir noktaya parmak basmışsınız... Herkes herşeyi bilemek zorunda değil... Ancak forum çok tehlikeli bir noktaya gitmeye başladı malesef zıtlaşmalar ve fanatizm boy gösteriyor... Punto araçlarda bazı kronik sorunların olduğunu duymayan heralde kalmamıştır... Bazen bu sorunlarda kullanıcısına bıkkınlık veriyor... Konuyu açan arkadaş da bunlardan ötürü araç değiştirme için gayet normal bir soru sormuş... Fiat ların mükemmel araç olmadığını defalarca şahsen yazdığım halde bende çok tepki aldım...Ancak tepki gösterenleri çok umursamamak lazım... En iyi araç benim olan araçtır... Bankacılar için ise böyle uygulama yoksa bile bunu bankacılar değerlendirmeli... Yada alternatif değerlendirme uygulamalarına gitmelidir...
    Son olarak B segmenti araçlara milyarlarca lira para ödesek de her ne kadar haklı olsak da malesef üreticiler bu araçlar için aldıkları paranın hakkını vermiyorlar...

engin kavraloğlu
    ...Makinist... segin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 DA 2407
    Edilen teşekkür: 344

hocam sizin olayı bende izmir birmota gidip sordum, bende araç 2011 20.000 de evo 1.3 mjet skydome vs.. var o zaman için 6.000 tl kredim wardı, takas yapmak istediğim araç bravo dynmc 47.000 civarıydı. bana aracı satan arkadaşın karşısına oturdum amacımı anlattım. verdiği cevap aracımı 29.000 tl den saydılar! artı 6.000 kredi var! alacağınız araç 47.000 tl! sonuç 47.000 - 29.000 =18.000 + 6.000 (eski kredi) 24.000 daha kredi borcum olucak ve faizi! bravo gelicek bana 53.000+ faiz! sizce mantıklımı?? ben bunu duyunca sana hayırlı işler kardeş sen resmen müşterini öpmeye çalışıyorsun deyip kalktım! şimdi evo ma daha çok bağlıyım çünkü ona değer veriyorum
    1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Güneş Doğar
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

teşekkürler hocam gayet mantıklı açıklamalar için...çok sağolun gerçekten...bakın demek oluyormuş bu sistem...anlatmak istediğimi segin arkadaş sormuş bile ne olursa olsun zaten sıfır aracı ilk sene içinde satınca zarar ediyor insan...ikinci senede defiyat düşüyor ama bindiğimize sayıyoruz o kadar parayı....gerçekten açıklamalar ve örnekler için çok çok teşekkürler...

Misafir046
    Ziyaretçi Misafir046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı GUNES Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında bu sistemden vazgeçtim...krediyi direk kapatıp aracı satmak daha mantıklı geldi bana..(ancak bir iki ay içerisinde)...aracımın 12bin tl kredi borcu kaldı...puntolar (2012 - punto pop - s&s - otomatik - benzinli - 9.500 km) ortalama 28 ile 30 bin arasında gidiyor piyasada...almayı düşündüğüm araç ise ortalama 40bin tl....
    Birincisi Fiat 18 Binlaraya kadar faizsiz 24 ay kredi veriyor.Su anda bunu 20 bin yaptılar diye biliyorum.

İkincisi bende aracımı takasa verdim 1000 tl degeri altında aldılar.

Ustune 20 Binlira Fiat kredi aldım 36 ay faizle.Geri odemem 22500 Tl tuttu.Yani ben aracıma 36 ayda 2500 tl faiz odeyeceğim.

Sizin araba 30 Bin gitse.12 bin kredi dusse 18 bin oluyor.Alacagınız arac 39 olsa ki benim arac dizel skydoom dısında bana gore herseyi var bu fiyata gider sıfır.19 bin kredi cekip 24 ay sıfır faize giremem deyip atıyorum 36 ay yapsanız 22 bin TL. en fazla geri odersiniz.Demek istediğim aracınıza cok olu para vermezlerse takasa verin.Kredi kosulları cok cok cok uygun fiatta su sıralar.

İzmirdeyseniz size yardımcıda olabilirim.

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12