forumdan takip ediyorsan hocam mesajlarımı anlarsın umarımama burda sorunları yazınca tepki alıyoruz...haftada bir servisteyiz daha ne olsun...PUNTO harika muhteşem ötesi bir araç
![]()
forumdan takip ediyorsan hocam mesajlarımı anlarsın umarımama burda sorunları yazınca tepki alıyoruz...haftada bir servisteyiz daha ne olsun...PUNTO harika muhteşem ötesi bir araç
![]()
haftada bir neden servisteniz ki ? ben orayı anlamadım ? topu topu punto cok klasik sade bir araba yapımı toplaması ve dağıtması kolay sorunlar ve çözümleri gayet açık ve net bir araç ? yeni araba alıp neyapacaksınız hem puntoda yeni bir araç en başta kendinizi şuna şartlamanız lazım sorunlara direk çözüm! yani hedefe direk kitleneceksiniz.. hararetmi yaptı hemen radyatore borulara klimaya havalandırmalara bakılacak hemen tamir edilecek aksmı cıktı rota rot basına aksın kendine sanzuman giris dislisine bakılacak arac cekmiyormu hemen benzin filtresine yazılımına tekerleklere bakılacak arac vitesmi gecmiyor kulakcık sanzuman yagı vs gibi direk çözümler belli inanın aracınızda eminimki aman aman bir sorun yoktur ya servis sallıyordur yada problem tam olarak çözülemiyordur ki ; GEL GELELIM BU FORUMDA SAYISIZ PUNTO KULLANICISI VE BU ISIN TURSUSU OLMUS INSANLAR VAR PROBLEMI YASADIGINIZ ANDAN ITIBAREN BURDA TAM,NET VE DETAYLI BIR SEKILDE PAYLASIRSANIZ ; her hafta servise gitmekten problemlerden kurtulacagınıza inanıyorum![]()
gayet mantıklı yaklaşımın için teşekkürler hocam...neden haftada bir servissorunun cevabı zor be arkadaşım
eko modda klima açıkken araç titriyor diye gittim...arka kapı gergileri anırıyor diye gittim
değiştirdiler...teyp ses açma kapama tuşu bozuldu diye gittim...şimdi de hararet meselesi...araç daha 9.500 km...şubat başında trafiğe çıktı..8 aylık daha...sıfır araç mı aldık 2. el mi anlamadım doğrusu...tek farkı serviste garanti var diye cepten para çıkmıyor...ama punto harika ötesi muhteşem bir araç...(sorunlardan bahsedince linç ediliyoruz da)...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri