liste fiyatına göre 1800 lira gibi bir fark var ben olsam lounge tercih ederdim makul bir farka otomatik klima hız sabitleyici ve perde havayastıklarını almış oluyorsunuz üstelik lounge jantları çok daha şık ve sonradan almak isteseniz çok pahalı...
Merhaba arkadaşlar..1.3 dizel punto almaya karar verdim..ama lounge ve easy arasında kaldım..aralarında pek fazla fark yok..sizce hangisi olursa hem hesaplı hem de kullanışlı olur..
liste fiyatına göre 1800 lira gibi bir fark var ben olsam lounge tercih ederdim makul bir farka otomatik klima hız sabitleyici ve perde havayastıklarını almış oluyorsunuz üstelik lounge jantları çok daha şık ve sonradan almak isteseniz çok pahalı...
Fazla fark yok demişsiniz ama baya bir fark var aralarında en basitinden dijital klima Cruise Control Park sensörü Sıkışma sensörlü elektrikli arka camlar Perde Hava Yastıkları ve Blue&Me Lounge da var easy de yok ama siz benim için bunlar sorun değil derseniz tabiki lounge a fazla para vermenize gerek yok. Son kararı yine siz vereceksiniz tabi ama ben olsam lounge alırdım.
Evo 1.3 Multijet Dynamic + Asist Kit + Kit , Egzotik Kırmızı
Lounge tabikide derim ben.
Sent my iPad using HD
Buda benim beyaz meleğim....
arkadaslarında dedigi gibi eger ki otomatik klima perde h.y park sens cruise contol gibi farklar sizin icin cok önemli degilse easy yi tercih etmek daha mantıklı burada önemli olan soru sizin bu donanımlara ihtiyac duyup duymadıgınız.
ama bnce easy yide tercih etseniz lounge u da esp paketini almanız ( eger dualogic almıcaksanız o zaman zaten standart oluyor ) esp paketinde ki güvenlik onlemleri esp - asr - msr - hba ve hillholder bence önemli..
ben aptallık edip easy aldım lounce alın derim performans süper donanım dağlar kadar esp önemli hele aile için kullanıcaksanız 0 dan 150 ye kadar ok gibi 180 e de dayanıyo yakıt makul
İmkan varsa tabiki lounge easy ile arada daglar kadar fark var.
Lounge+esp li olmalı bence. Benim bundan sonra alacağım arabalarda da ararayacağım ilk özellik esp olacak. Gerçekten çok faydalı özellik.
Bence almışken Lounge alın bu kadar donanım için o fark ödenir...
imkan meselesi tabiki. imkanın varsa her zaman üst versiyonunu almanda fayda var. en azından ilerde keşke alsaydım demezsin.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
esp li lounge yeme de yanında yat olur hatta oluyor. ben aldım alacaklara tavsiyemdir.
ESY DUALO. alacaksanız lounge ile farkı yok ama 2000 tl fark var otomatik klima problemli olabiliyor 2000 lira 1 senelik yakıt parası
Bence de lounge çünkü dijital klima ve perde hava yastıkları var ayrıca da sıkışma sensörlü arka camlar da standartmış, birde donanımı incelerken dikkatimi çekti gövde rengi tamponlar sadece pop ta S yazıyor ne garip ya ben mi yanlış yorumluyorum yoksa fiat mı farkında değil en düşük donanımda standart en yüksekte yok gözüküyor, dijital klimanın şöle artısı var dijitallerde bir tuş daha var örn aracın ön camı epeyce bir buguluysa o tuşa bastığınızda birkaç saniyede buğuyu çözüyor bilginize. ve lounge da ektradan blue me ve navi hazırlığı var , ben blue me sayesinde neredeyse telefonu elime almıyorum...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
bencede longue alınır fazla bi fiyat farkı yok ama donanım farkı çok
ben alırken longue ve easy arasında kalmıştım. yukarıda arkadaşların dediği gibi eğer sizin için dijital klima bir yaşam stiliyse, arabam konuşmassa kendimi yalnız hissederim diyorsan longue almalısın. tabi bunlar iişin şakasıbende bunları beğenmiştim. ama önemli olan senin bütçen ve zevk alman... ben easy alıp otomatik almayı seçtim. tercih tamamen senin
![]()
araba bir yaşam stili de olsa, sonunda bazı insanlar kendilerinden daha çok değer veriyor araçlarına. bence onlar sadece birer araç. bugün fiat olur yarın mercedes sonraki gün lamborgini(not: lamborgini olursa ben onun kölesi olurum o ayrı
)
İmkan varsa tartışmasız lounge
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
imkan varsa kesinlikle lounge alın derim.
longue yönelerim sonra keşke biraz daha zorlasaydımda full olanını alsaydın diye pişmnalık yaşarsın. Arada fahiş bi fark yok.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri