Lounge+esp kit kesinlikle
ESP benım hayatımı iki kere kurtardı
Printable View
konuyu hortlattım ama ben dahil, bu ikilemi yaşayan başkaları da vardır illa ki.
easy+konfor paket (hız sabitleyici ve elektrikli arka cam) ile lounge arasında 3000 TL'lik bir fark çıktı bayide.
Easy'ye ek olarak otomatik klima, perde hava yasıtığı, park sensörü vs. var. park sensörü filan daha sonra da halledilebilir.
ama blue&me ayrı bir olay. şu an kullanmam gibi geliyor, çünkü akıllı telefon da kullanmıyorum açıkçası. ama ileriye dönük düşününce kullanışlı olabilir gibi.
3000 lira sorun değil de, asıl sorun 40 bin'in psikolojik baraj olması ve o 3000'in bu barajın aşılmasına neden olması.
ben, easy + konfor paket + skydome ile lounge arasında kaldım ama bir 3000 daha bulup bugün kullanmayacağım ama gelecek için kullanışlı olabilecek blue&me ve tomtom girişi iyi olabilir.
Ayrıca, o otomatik klimanın görüntüsü iç mekana sınıf atlatıyor resmen.
Dualogic'ten vazgeçebilsem lounge'un esp'li paketi easy dualogic ile aynı fiyata düşüyor. o da bir seçenek.
umarım lounge almışsınızdır biz de linea easy ile punto lounge arasında kalmıştık ıkısı ıcın aynı fıyatı almıştık sanırım ıkısı arasında kalan babamdı tabi ki ben babamı ikna edip yavru ceylanım puntoyu aldırdım hiç pişman değilim jantlarına hastayım mukemmel jantları var usbden muzik dinliyorum esp benim de hayatımı kurtardı tünelden cıktım hemen cıkısına koca bir tümsek koymuşlar hızım 100 den aşşağı değildi yerler ıslaktı araba resmen uçtu ne mümkün kontrol edebileyim bir iki sağ sol yaptım esp devreye girdi arabayı topladı cektim arabayı köşeye bi yüzümü yıkadım sigara içtim elim ayağım titriyordu resmen gece olması yolda araba olmaması ve lounge almamız arabamızı ve beni kurtaran faktör oldu konu açılalı epey süre olmuş ama ben sonradan sizin gibi kararsızlığa düşücek kişiler için cevap verme gereği duydum.
lounge+ esp derim bende
esp'li lounge
otomatik klima çok önemli değil belki, ama görsel olarak ön konsolu çok değiştiriyor.
bunun dışında otomatik kararan aynalar, park sensörü, yağmur sensörü kullanışlı. ön kol dayama, sürüşte kolaylık ve zevk veriyor. blue-me dehşet bir şey. akıllı telefonu olacak herkesin, bu işin kaçışı yok.
bir aracın full'ünü almanın ikinci el piyasasında da ciddi avantajı olur diye düşünüyorum, bütün donanım farkına ek olarak. Ayrıca donanım muhabbeti geçtiği zaman çevremde bana söz bile vermiyorlar "senin arabada olmayan bir şey yok zaten" diye.
ESP paketi bence elzem. ilk baktığım konu oydu. Skydome tamamen tercih konusu.