merhaba;
ben de mersindeyim. yeni alacam ağst. 2sinde 1.3 multijet boranlardan. ben her tarafı dolaştım zaten adanalıyım aslen. yok abi boranlar en iyi fiyatı veren bayi. hiç kafanı yorma. en yakın bilen 1000ytl fazla söledi. bu arada sıfır al kardeşim 2.el alfa yı napcan. satması çok zor. yalnız şöle diyim ben düşük kullandığım araba 1.6 16v araçlardı.onlarla kıyaslarsan çok yanılırsın. dizel almanı tavsiye ederim veya alcaksan 1.4 turbo olan var harika bişe. çok düşük devirlerde bile torku hissettiriyor. yani özetle boranlar iyi fiyat verir...1.4 alacaksan ekonomi yapmış olmuyosun sadece sıfır araba almış oluyosun. 1.6 araç 1.4 le aynı yakar hatta 1.4 ü sıkıştırınca 1.6 dan fazla yakar. motor zayıf.
hmm bu arada shownomercy kardeşim....önemli bi nokta daha active le dinamic arasında koltuk kumaşı gibi basit farklar var bence 2000ytl değmez. hatta stil paketi var 700ytl ye sis farı artı jant...o da değmez yani. jant hem 15" hemde kapak gibi. al active modeli benim gibi yap. jantlastik yere değmeden anlaş biriyle hoooop ver cuk beğendiğini tak arada zaten 500-600 oynar. hem 16" yapmış olursun hem de üzerindeki kazık gibi pirelliden kurtulmuş olursun.
Yer imleri