23 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Fiyat nasıl arkadaşlar?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Onur Toprak
    shadow959 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20/07/2007
    Yaş
    45
    Mesajlar
    32
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 0

    Standart

    merhaba;
    ben de mersindeyim. yeni alacam ağst. 2sinde 1.3 multijet boranlardan. ben her tarafı dolaştım zaten adanalıyım aslen. yok abi boranlar en iyi fiyatı veren bayi. hiç kafanı yorma. en yakın bilen 1000ytl fazla söledi. bu arada sıfır al kardeşim 2.el alfa yı napcan. satması çok zor. yalnız şöle diyim ben düşük kullandığım araba 1.6 16v araçlardı.onlarla kıyaslarsan çok yanılırsın. dizel almanı tavsiye ederim veya alcaksan 1.4 turbo olan var harika bişe. çok düşük devirlerde bile torku hissettiriyor. yani özetle boranlar iyi fiyat verir...1.4 alacaksan ekonomi yapmış olmuyosun sadece sıfır araba almış oluyosun. 1.6 araç 1.4 le aynı yakar hatta 1.4 ü sıkıştırınca 1.6 dan fazla yakar. motor zayıf.

    hmm bu arada shownomercy kardeşim....önemli bi nokta daha active le dinamic arasında koltuk kumaşı gibi basit farklar var bence 2000ytl değmez. hatta stil paketi var 700ytl ye sis farı artı jant...o da değmez yani. jant hem 15" hemde kapak gibi. al active modeli benim gibi yap. jantlastik yere değmeden anlaş biriyle hoooop ver cuk beğendiğini tak arada zaten 500-600 oynar. hem 16" yapmış olursun hem de üzerindeki kazık gibi pirelliden kurtulmuş olursun.
    Konu Linos tarafından (25/07/2007 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!

  2. #2
    Hüseyin Koyak
    h k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17/12/2006
    Yaş
    56
    Mesajlar
    1.217
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 205

    Standart

    Alıntı shadow959 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba;
    1.4 alacaksan ekonomi yapmış olmuyosun sadece sıfır araba almış oluyosun. 1.6 araç 1.4 le aynı yakar hatta 1.4 ü sıkıştırınca 1.6 dan fazla yakar. motor zayıf.
    Fiatin 1.4 77 lik fire motorunu eski fiat motorlari ile yada piyasadaki baska markalarin 1.4 motorlari ile bir tutmayin. bu motor gercekten ekonomik bir motordur.
    Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ

Benzer Konular

  1. Fiyat yorumu alsam arkadaşlar..
    GUNES tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 26
    Son Mesaj: 21/12/2012, 11:43
  2. Fiyat nasıl?
    PiRANHA44 tarafından Kasko Sigorta MTV forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 01/08/2012, 12:47
  3. Fiyat nasıl?
    erkan_bsy tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 25
    Son Mesaj: 21/02/2011, 01:29
  4. Nasıl fiyat?
    fth06 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 22/12/2010, 21:43
  5. Fiyat nasıl?
    tunc35 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 28/02/2009, 13:00

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com