Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bravoda konfor bence hiç yok.. ne bileyim c sınıf değilde puntonun spor kasası gibi gelıyor binince koskoca doblo sürer gibibir direksiyon aynı zamandada spor koltuk içi dar ve bi okadarda şık tuhaf bir araba bravo 40 45 lira ederi var bence oda motoru bımlemlesi vs. sayesınde, geçenhafta amcama bravo alacaktık ucuz diye gittik baktık bindik sonra citroene girdik c4 e baktık aynı fiyatlarda cam tavanı var açılmıyor fakat içi çok geniş rahat koltuk ısıtmaları bile mevcut amcam aynen şöyle dedi oh be aradığım arabayı buldum ferah görüşü iyi dedi ve c4 aldı bencede en iyisini yaptı bravonun tamamıle kasa değiştirmesi veya ucuzlaması lazım.. şuanda c sınıfı 0 araç almaya kalksam bravo aklıma bile gelmez c4 veya i30 alırım.
berk hakkaten sana yazmıcaktım ama dayanamadım ne doblo direksiyonu ne iç mekan darlığından bahsediyosun sen kafanmı güzel senin benim bindiğim araçlar arasında hatırı sayılır bir rahatlığa ve aşırı bir iç mekan genişliğine sahip takoz gibi C4 e amcan oh be dediyse boşver zaten amcan ancak o arabaya biner