*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Onur, Hyundai&Kia bence de çok aşama kaydetti.Özellikle görsel olarak sınıfının en iyileri arasında yer almakta tüm modelleri.Ancak motor ve aktarma konusunda bence multijet, tdci, hdi gibi ünitelerin ve bunların yer aldığı modellerin biraz gerisindeler.Tamam 130bg civarı bir güç sözkonusu ama kullanırken bunun pek farkına varılmıyor.Veriler de zaten bu farkı gösterememekte.Ancak dediğim gibi neredeyse tüm modelleri (Hyundai&Kia) sınıfının en güzellerinden.Kesinlikle tercih edilebilir,
Bravonun fiyatlarını bilmiyorum ama standart c segmentleri hangi fiyatla satılıyorsa Bravo da o fiyatla satılmayı haketmekte kesinlikle.Donanım, konfor ve motor olarak rakiplerinin gerisinde değil.Ancak yüzü biraz eskimiş olabilir sadece..
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Onur, bence de yeterli tabiki güçleri ya da torkları.Zaten dizeller yüksek torklarıyla kolay hareket etmekte ve gerçek duruma göre çok daha performanslı olarak hissedilmekte,
Dizel Eraya gelirsek sınıfına göre oldukça güçlü bir motora sahip era, hemfikirim bu konuda ama piyasada eranın yakalanması kavramı çok görecelidir.70bg lik araçlarla 200 küsur kmlerde seyreden çok kişi var aynı piyasada.Netice olarak objektif olabilmek için 115bg lik eranın fabrika verisi hızlanma ve son hız değerine bakmak lazım.Bir de bulubilirsek aşağı yukarı aynı güç ve ağırlıkta başka bir markanın fabrika verilerine bakmak lazım.Bu şekilde karşılaştırma yapabiliriz.
Örneğin Bravonun 1.6mjtd 120bg in hızlanma ve son hız değeri aynı sınıftaki 130bg lik ceed ya da i30dan daha iyi olabilir.(Fabrika verilerini bilmiyorum, yanılıyor da olabilirim ben)
Tabi burada araç ağırlığı, tekerlek, vites ve son dişli oranları, max. tork ve bg ile bunun hangi devirde ne kadar süreyle elde edildiği çok önemli,
Kısaca yinelemem gerekirse Hyundai ya da Kia kesinlikle tercih edilebilcek bir markadır...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri