Alıntı MethyLen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aracın enjeksiyonlu olmasıyla bir alakası yok , cut - off (gaz kesici) sisteme sahip olan araçlar viteste yakıt harcamaz. Maddi durum konusuna gelince insanları arabalarıyla sınıflandırmak son derece yanlış ve yersiz. Kuş serisine punto parası harcayan meraklıları da var. Karşılaştırma konusuna gelince Abant'a giderken denenebilir. Tüm karşılaştırmalar hız üzerine yapılmaz.

Sana katıldığım tek nokta , Kazalardan korusun Allah'ım.

İyi forumlar.
cut-off sistemi enjeksiyonlu araçlarda vardır eski aracım palio 1.4 tek nokta enjeksiyondu onda bile yoktu cut-off sistemi ayrıca insanları arabasına göre sınıflandırmayı siz yaptınız yukarı iyi okuyun ben maddiyata dayandırdım sınıflandırma yapan sizsiniz görüşlerime katılıp katılmamanız benim için çok önemli değil sonuçta burası forum ve burda herkes kendi özgür fikrini savunabilir sn olarak abant giderken yakıt testide yapılmaz bunun için uygun şart ve durum ayarlaması yapılması gerekmektedir.Ayırca kuş serisine punto parası harcayan kişiler istisnai bir durumdur o şekil bakarsanız anadol veya vosvos larada 25 bin tl masraf yapan meraklıları var.