doğrudur malzeme kaltesi nispeten daha ii olabilir ama , kapı kapanma sesi maalesef çok kötü Grandeye göre
Printable View
Bizim şube arabaları dizel megane bir keresinde sürmüştüm koltukları ve kullanımı çok rahatsızdı.Puntoya oturunca kendinizi arabanın bir parçası gibi hissediyorsunuz meganeda bu yok .Hatta şube yönetmeni meganı sürdüğü için belinden rahatsızlanmıştı doktora gitmek zorunda kalmıştı.Bize verilenler filo satışı kapsamında baz donanım olabilir o boyutunu bilemiyorum tabi.
bi çok eksiği olan bi araç kendi segmentinde... çokta olumlu denemez testteki sonuçlar... ali kardeş teşekkürler paylaşımın için
Citroen in en başta gelen sorunu sesli süspansiyon zaten.
Alanların en muzdarip olduğu konu o...
Citroen hakkında bilgim yok. Ama araç memnun bırakacağı kanısındayım. Gp nin full u ile c4 ün aynı fiyattaki aracını inceleyip karar vermek lazım. Yeni Ford Focus 1.6tdci ile ilgili de çok olumlu yorumlar duyuyorum. Sanırım gayet başarılı bir iş çıkarmışlar.
bence de bu kadar para verdikten sonra, üzerine biraz daha katıp focus alınabilir...
fiat serviste tanıştığım çalışanlardan biri, uzun yıllar peugeot ve ford'ta çalışmış...fiata da ford'tan gelmiş...anlat anlat bitiremedi, özellikle de yeni focus'u...karar yine de alıcının tabii...
Üzerine katmaya bile gerek yok Deniz Focus için:)
c4 Tartişmasiz.segment Farki Gözardi Edilemez .punto çok Hoş Ve Rahat Ama 1 - 2 Kullanimdan Sonra Forumdan Da Görüleceği üzere Servis Ile Samimi Bir Ortam Yakalama Ihitimaliniz Var.
hayirlisi Olsun
benceee bastan aşağı hersey karsılaştırıldığında en mantıkLsı GP oLcaktır die düşünüorum hayIrlısı neyse o olsun:)
abi bence gp
c4 sanki biraz daha emekli olmuş adamların kullanacagı bi araba gibi hemde cok kaba gp nin yanında
Herkes servise gidiyor ama herkesde gp yi öneriyor ;);)
Walla arkadaşım Aracım 33 milyar verdim.1.3 90 BG Emotion+Sky window+Spor paket+16'' Jant-Koç indirim...Walla gayet memnunum kendim tofaşta çalışıyorum.Diğer arabalarıda inceliyoruz.Düşünme git al GP alderim.Ama Seat Leon dersen bişi diyemem.Ama arkadaşlarında dediği gibi bunlar gb ile aynı segmentte değil karşılaştırmak ayıp olur.Ama şu güzel bişiki bütün arabaları GP ile karşılaştırmaya kalkıyorlar buda GP nin güzelliğini belirtiyor.
Ama şunu söylemek istiyorum Gp alırsan Sky windowlu al.Bence bir ömür..... ;)
valla citroeni hep uzak bulmuşumdur kendime... sağlamlık konusunda problemleri var gibi geliyo... gp almadan önce c3 ü incelemiştim (ki c3 gpiyle aynı segment) hatta satışındaki elemana sordum sağlamlık konusunda sorunlar var diye bişi diyemedi vazgeçtim...yani bana gpden üstünlerini anlat dedim pek elle tutulur bişi söliyemedi en azından gpde olmayan bişi diyemedi... ama c4 farklı bi teknoloji var göstergeler ortada benm hoşuma gitmiyo digital ve ortada olması...
bu garanti nerde resmi kanaldan görmek istiyorum. Bir link verin bu garantiyi bizde okuyalım.
C5 internet adresi bu konuyla ilgili birşey yok. siz nerden öğrendiniz. Citroën Türkiye » ARAÇLAR » ARAÇ SİHİRBAZI