Alıntı smartmavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ülke çapında propaganda yapılır, bir tarih ve saat belirlenir.

O saatte tüm katılımcılar oldukları yerde kontağı kapatıp arabadan inerler.

E5, TEM, Köprü, yok bakanlıklar, yok emniyet binası, yok başbakanlık konutu, yok askeri bölge demeden binlerce insan arabasını durdurur.

Böyle bir eylem dünya çapında yankı bulur ve istenilen elde edilir. Birileri de iyi bir ders almış olur.
olan yine vatandaşa olur. insanlar işine geç kalır, dersini uçağını randevusunu kaçırır. itfaiye ambulans polis geç kalır. bu yarardan çok zarar getirir ve insanlar mağdur olacağından devamı gelmez.

oturup düşünüp plan yapılmalı. ben benzinliğe girdiğimde benzin alırken kornaya basma işini düşünüyorum ciddi ciddi. düşünsenize bütün benzinliklerde sürekli bir gürültü. veya insanların köprü ve otoban gişelerinden geçerken sürekli kornaya bastıklarını. illaki birilerinin kulakları duyacaktır bunu. kontak kapatmak filan olmaz. ben kontak kapatırsam ne yiyeceğim. malım nasıl gelecek nasıl gidip satacağım.?

ben bu korna işini tutuyorum ciddi ciddi. kornanın seside milleti sinir ettiğinden en çok dikkat çeken bu olur. kimseyide işinden gücünden alı koymaz. en basitinden istasyon sahipleri yeter arkadaş düşürün şu fiyatları beynimiz patladı deseler, bişeyler değişebilir..