SteinGP Nickli Üyeden Alıntı
Neden isyan edilsinki hocam? Bu toprağın insanı hep minnet kültürüyle yetişmiş. hep başındakilerden beklemiş bişeyleri. 600 küsür yıl padişaha KULLUK yapmış. Bunu yaparkende hiç aklına gelmemiş, Allah'tan başka kimseye kulluk edilmez diye düşünmemiş. Öyle demişler öyle yapmış. Biz senin için en doğrusunu yaparız diyenlere, onlar benim için en doğrusunu yapıyorlar demiş. "Doğru" nedir merak edip araştırmamış. Köpeğin önüne ekmeği at, önce koklar sonra yer. Yediği ekmeği önünden alırsan da ISIRIR. İnsanların önüne ekmeği koyuyorlar, yiyemeden geri alıyorlar. Bırakın ısırmayı, hamd olsun ekmekten iki lokma yiyebildik diyorlar. O ekmeğin tamamı benim hakkım, ver ulan ekmeğimi geri diyen yok. Çünkü HAK kavramı yok. Sene olmuş 2012, hala ortalıkta Yeni Osmanlıcılar gezinip duruyor. Yok Osmanlı şöyleydi böyleydi. Slav kadınlarından kurulmuş haremlerdeki cariyelerden doğan çocuklarının Türk'lüğünü tartışmaya kalkınca biz kendini bilmez geçmişini bilmez oluyoruz. Birisi de çıkıp düşünmemiş aga, bu devlet bu kadar dinine bağlı ama, ben kula kulluk ediyorum benim yatacak yerim yok diye..
Siz biat etmeye devam edin, siz desteklemeye devam edin, kimseye bir şey demiyorum, bir insan kula kulluk etmek isterse eder, bir insan hainse haindir. Bir insan için şahsi menfaatleri öndeyse, bu menfaatleri için memleketinin soyulmasını izlerken yattığı yerde rahat ediyorsa zaten siz ona ne söyleseniz az. Bir şey söylemeyiverin. Bırakın gitsin...