Ülkemizin en önemli eksiklerinden çok acil ihtiyacımız vardı zaten isabet olmuş.
Printable View
belki konu dışı ama paylaşmak istedim arkadaşlar ben artık AB üyesiyim linkleri okursanız demek istediğimi anlarsınız...
?Trakya Eyalet Parlamentosu? hazır! | soL Haber Portalı
https://www.emirder.tr.gg/Trakya-Eyaleti.htm
https://www.kalkinma.gov.tr/PortalDe...6F032470459B0B
Ya her şeye zam geliyorda ...na k.......m enflasyonu hala %3-5 açıklıyor...
ne yapacaklardı ya bu kadar zamdan sonra enflasyon %120 batıyoruz mu diyecekler? tabi ki enflasyon 3-5 olarak açıklanacak ki halkın gözünde geçmiş iktidarlar gibi değer mi kaybetsinler. ayrıca enflasyonu belirleyen 3-5lik değer çıkartan pil leğen ne bileyim böyle abuk subuk şeyler. vatandaşın gerçek ihtiyaçları olan ekmek, su, et, akaryakıt gibi ürünleri hesaba katsınlar da göreyim enflasyonu. sanki ben pille yaşıyorum da enflasyonda pili katıyorlar hesaba.
akülü arabadan sonra akülü insan da yapacaklar sağ olsunlar. ya delikanlı gibi çıkın deyin arkadaş Ülkemiz zor durumda zam yapmam lazım borçlarımız çok kaynaklar yetersiz. canım feda. tabi bu durumda vekil maaşları ve devlet giderlerinin de kısıtlamaya gitmesi gerek. hükümet hiç bir harcamadan kısıtlama yapmadan böyle her şey günlük güneşlikmiş gibi her şeye zam yapıp sonrada ekonomi süper deyince de kendimi salakmış gibi hissediyorum.
niye kimse yıllardır kaçak elektirk kullanan %23 lük kesime sesini çıkarmıyor? niçin ben ekserisi güneydoğuda oturup lira vergi vermeyen adamın kaçak kullandığı elektriğini, suyunu ödüyor, tarla gibi yollarda araba kullanmak zorunda kalırken beylere duble yol yapılsın , onlara duble mayın döşensin diye eşek gibi çalışıyorum?
niye bu forumda hiç kimse piyasaları manuple edip dünya faiz geliri alıp bizim cebimizdekileri boşaltanlara ses çıkarmıyor?
niye bu meleketin %18 lik sözde eliti programını ortaya koyup insanımızı kazanmaya çalışacağına iktidar partisine oy veren %50 küsüre eşek, salak, satılmış muamelesi yaparken kimsenin sesi çıkmıyor?
ama benzine zam gelince "vay anam" demeyi pek güzel biliyoruz, değil mi?
Hayaldi gerçek oldu
https://kemalistgenclik.org/wp-conte...937_15_25_.jpg
6 Yıldır faaliyette olan, bir çok girişimci projeye ciddi manada eğitim ve maddi destek veren bu kuruluşlarla, konunun ne alakası var.
Zamanında orada çalışmayı düşündüğüm için fazlasıyla inceledim. Detaylıca bilgi edinmek isterseniz de seve seve size bu destekleri anlatacak birçok uzman yardımcısı var, herhangi birini ziyaret edip ne olup bittiğini net bir şekilde öğrenebilirsiniz.
**Bu arada ne olduğu belli olmayan şu 2 sitenin, enteresan teorilerini kaynak olarak burada paylaşmanız da çok ilginç :)
Anca bunlara imza atarız..
düz beş olsun ya artık hesaplaması kolay olur :D
her devlet çalışanın altına full+full fluence çekerlerse bütçe daha çok açık verir
Allahım sana şükürler olsun sonunda dünya birincisi olabildik...
Türk; Öğün, Çalış, Güven... Daha hiçbir cümleye gerek yok...Diğer unsurlarda da birinci olursak Batı tüm amacına ulaşmış olacak adamlarda şaşırıyorlardır bu kadar zam bu kadar alımgücü azalması varken Türkler hiçbirşeye aldırmadan yaşamaya devam ediyor diyorlardır...
Bunu görmeden yazmaya başlamıştım uykum resmen açıldı gülmekten ne zamandır zamdı indirimd derken bu karikatür çok iyi anlatmış olay çözülmüş resmen bu hale gelmişiz...Formüller yerine keşke çare arayabilseydik bu durumda olmayabilirdik diye düşünüyorum...Dün bir konuşmaya kulak misafiri oldum...Bir inşaat firması yetkilisi ile bir müşterisi (yaşlı bir bayan) ev alım satımı için konuşuyorlar kadın 9. evini almaya çalışıyo...Teyze diyo ki; ben esranın annesiyim. Yetkili; aaaaa nasıl kendisi iyi mi diyo ve ekledi o zaman siz pazartesi 50.000tl getirin kalanınada size kredi kullandıralım. Teyze acaip mutlu oldu adam teyzenin elini öptü ve anlaştılar ki teyze çantadan bir deste 200 lük çıkardı verdi kalanı pazartesi dedi adam aldı çay içtiler ve teyze gitti...İşte bu kadar basit 9. evi almak para nereye gidiyo piyasa daraldı demek bundan kaynaklı eskiden 1 ev 1 araba hayali vardı alındığı zamanda para harcama devam ederdi şimdi para ihtiyaç fazlası yatırımlara kaynıyor bu hep böyle mi diyeceksiniz bence böyle aç gözlülük yaptığımız bir damlalık hareket maalesef topluma ulaşınca göl oluyo...
valla ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler bizde. gerçi haberi savunuyor değilim ama yine de paylaşmak istedim, konu hakkında bilgisi olanlar belki durumun ne olduğunu anlatır diye. birde sitede kendi bayrağı parlementosu var demesi tuhaf. resmi gazetede bunla bağlantılı da bişey bulamadım gerçi. konuyu bilen varsa yardımcı olabilir mi???
Böyle saça böyle tarak
Sent my iPad 2 using
hedef 2023 beyler millet olarak bunu seçtiniz..!
Konuyu çok dağıtmadan kısaca bahsedeyim:
Kalkınma ajanslarının sitelerinde fazlasuıyla açıklama mevcut ;)
Bölgesel Gelişme Portalı bu ana site.
Her bölgenin, kendi bölgesine özel kalkınma planları var. (Kendi internet siteleri de.)
Atıyorum tarımla ilgili: bölgesine göre mısır yetiştiriciiği, ceviz üretimi, antep fıstığı üretimi.
Hayvancılıkla ilgili mevsimsel koşullara göre farklı cins hayvanların yetiştirilmesi, et süt verimliği gibi konular...
Bunlar en basitinden örnekler, bölgelere özel tarım,hayvancılık, endüstri/sanayi alanında en verimli şekilde kalkınma planları yapılıyor.
Olayın meyvelerini görebilmek için, ilk girişimlerin ve kalkınma ajanslarının 5-6 sene daha olgunlaşması lazım bence.
Bu girişimler sayesinde, Elimizdeki yerli kaynakları, yer altı yer üstü zenginliklerine değer katmak hedefleniyor. Kendi kaynaklarımıza yeteri kadar değer katabilirsek, inşallah benzin vs gibi kendi kaynağımız olmayan şeylere gelen zamlar bizlere çok dokunmayacak ve tartışmayacağız. Ama ne zaman onu Allah bilir???
Neden hiç kimse protesto etmiyor bu durumu....
Birilerinin ön ayak olması lazım. En yaygını radyolar.
Ama mantıklı bir protesto ortaya atılması lazım (ki herkes katılsın)
*4lü yapmak gibi saçma sapan birşey olamalı mesela. Başkaları mağdur olmuştu o protestoda.Ya da yolu kapatalım vs gibi saçma düşüncelerden uzak olmalı (Terör(istler)den ne farkı kalır ki böyle bir şeyin!!)
Amaç ses getirmek, ses çıkartmak.
Belirli saatlerde 1dk max2dk klakson çalmak, hem çok ses getirir, hem çok katılım alır. Ama tabiki bir organizatör olması lazım. Sabah trafiğinde ve akşam trafiğinde belirlenen 2 vakitte bu iş çok ses getirir.