Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
+1
Bu sözleri sarfedenler bilmiyorlar ki kötüye giden düzeni değiştirecek olanlar da bu koyun dedikleri halk.Ben bu tür sözleri düşünmeden fütursuzca söylenmiş sözler kabul ediyorum.Bu sözleri sarfedenlerin zaten ne mevcut iktidarı değiştirmeye güçleri var ne de bu partiye alternatif olacak bir parti kurma dirayetleri var.Birgün bu ülkede gerçekten tahammül edilmeyecek bir durum meydana gelirse bu düzeni değiştirecek tek kitle bu koyun dedikleri vatandaşlar olacak.İş kötüye gide gide artık dayanılmaz bir nokta alırsa bu kitle bir yallah derse ne iktidar kalır ne parti kalır.Ama böyle akılsızca birileri çıkıp makarnacı,kömürcü,ezik,bidon kafalı diye bu topluluğu kendineden nefret ettirirse iktidarı değiştirmek için değil 10 sene 50 sene avucçlarını yalarlar.İşte bu naktayı hesap edemiyorlar.

Forumda artık siyasi konularda mesaj yazmamak için bir karar vermiştim ama bu konuda özellikle yazmak istedim.
sana katılıyorum dostum buraya millete hakaret etmekle yazmakla bisey değişmez daha çok bende yazarım ama yazmıyrum