geçmiş olsun arkadaşım Allah beterinden esirgesin vardır herşeyde bi hayır de boş ver...
Printable View
geçmiş olsun arkadaşım Allah beterinden esirgesin vardır herşeyde bi hayır de boş ver...
haberi okuyunca eyvah dedim ama görünce içim rahatladı allah beterinden saklasın. Eskişehirde olsan benimde önerim olurdu ama vurulan macunun çatlamaması için astar vurulması şart yoksa zaman içerisinde çatlama yapar dikkat edin cebinizden para çıkması gerekir o zaman...
Geçmiş olsun..
çok şükür fazla birşey yok kardeşim geçmiş olsun tekrar
Geçmiş olsun..
Geçmiş olsun...
geçmiş olsun
Geçmiş olsun.
bununla geçmiş olsun neyseki sadece tampon hasar görmüş
Allah beterinden saklasın . geçmiş olsun
herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim :)
nasıl tamir edilecek en ufak bir fikrim yok ama tamponcunun yanına gidince öğrenicem artık :)
teşekkür ederim abi boyacı eskisi gibi olur merak etme dedi yaptırmadan önce konuşucam zaten detaylarını umarım sıkıntı olmaz.
haklısınız hocam ama vuran arkadaş baya ilgilendi ve mahcup durumdaydı ona da fazla külfet olsun istemedim, evi de benim evime çok yakın zaten komşu çıktık sayılır. Boya atması vs durumunda da auto king'e gidip mini onarımdan yaptırırım en son çare.
teşekkür ederim hocam aklımın bi köşesine yazdım ben de merak ediyorum nasıl bi sonuç ortaya çıkacak, umarım uğraştırmaz beni :)
onur, adam cebinden ödeyerek daha çok külfete giriyor.trafik sigortasından bedava yapılacak şeye 150-200 tl para ödeyecek.Karşı tarafın ya sigortası yada ehliyeti yok
emrah tutanak yazacaktık adamın biri geldi ben alım satım yapıyorum tutanak tutmayın araçlarınız kazalı olarak görünür diye kafamızı bulandırdı biz de soluğu sanayide aldık :) sigortadan yaptırınca da yine cebinden o para çıkıyor zaten emin ol, bir dahaki prim ödemen fahiş fiyatlara çıkıyor.
sen bilirsin tabi araç senin:) fakat şöyle bir örnek vereyim geçen sene arabamı ilk aldığımda 250 tl ye yaptırdım bu sene hasarsızlık ile 315tl oldu.Yani kısaca hasarsızlık falan bunlar artık kandırmaca.Araçtaki 200 tl lik hasar için arabanın değerini düşürmek isteyen varsada gitsin kendisini köprüden atsın.İnşallah pişman olmazsın
Geçmiş olsun allah beterinden saklasın...
Çok geçmiş olsun neyseki gazla hasar yok.
Sent my iPad 2 using
geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun