105 lik multiair ii dir performans da iyi yakıtta makul 75 lil pek tatmin etmeye bilir
O denli yani?
Aslında performanstan şikayetçi değilim ama güçsüz bir araç kullanırsam durum ne olur bilemiyorum tabi.
Parçaların ucuz olması ( zaten sıfır veya sıfıra yakın düşündüğüm için sorun olmaz sanırım) ve garantisi olması nedeniyle uygun olur mu acaba diye düşünmüştüm.
Aynı paraya hatta ucuza 105 hp ss'li multiair var ama sanırım ona da tüp olmuyor.
biz gp'yi çok sevdik
105 lik multiair ii dir performans da iyi yakıtta makul 75 lil pek tatmin etmeye bilir
hocam benim sattığım emotion seninki gibi 84-85 binlerde olsaydı düşünüyorum da satmazdım heralde..bence gp emotiondan inipde sakın tekrar gp yada yeni puntoya falan binme segment yükselt..
fire motorun lpg uyumu gayet ii. Ayrıca kendini kanıtlamış motordur kronik sorunu yok.
otomatik alacaksan önce test etmeni öneririm bazen test etmeden alanlar şikayet ediyor.
Lpg olayın tek kötü yanı bagaj kalmıyor. stepsnesizde dolaşmak pek sağlıklı değil. Özellikle uzun yollarda.
Kimse yanlış anlamasında uzun yolda stepnesiz gidilmez vs diyenler hayatınızda kaç defa uzun yolda lastik yardınız? yada bu olayı kaç kişiden duydunuz? 2006 yılından beri bir fiil uzun yol yapıyorum sayısız şehre sayısız araçla yüzlerce km yolculuk yaptım allaha şükür ne lastik patlattım nede lastik yardım. Ayrıca zaten t-jette stepne yoko yüzden lpg herhangi bi sorun yaratmadı bana bayram için ankaradan bursaya bursadan manisaya ordan salihliye ordan tekrar bursaya geldim yarında ankaraya geri gidicem ankaradan bursaya 415 km yolu 78 tl lik lpg ile geldim(aygaz lpg 2,61tl) araç 3 kişi ful bagaj. bursadan salihli 4 kişi full tepeleme bagaj 65 tlye gittim (aygaz lpg 2,71tl)(110 un altına düşmeden)
Bu arada grandeden evoya geçiş konusuna gelicek olursak kendi adıma konuşayım 2012 evo t-jet yapsınlar gider gene sıfırını alırım çünkü arabanın herşeyinden fazlasıyla memnunum kullanımı olsun boyutları olsun performansı olsun arkadaşta bütün bunlardan memnunsa grande puntosunu satıp evo yada sıfır 2012 punto alabilir gayet mantıklı.alacağı araç sıfır olucak garantisi olucak vs vs
Konu Ayberk0616 tarafından (28/10/2012 Saat 14:49 ) değiştirilmiştir.
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
ben evo 90luk otomatik kullandım berbat br deneyim oldu benim için.araba fena şekilde vites geçişlerinde bayılma yapıyor,onun haricinde ben evo 75lik dizel tercih ederdim 90lık dizelden sonra benzinli gitmez diye düşünüyorum...
Eflatun'a sormuşlar;İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir?
Eflatun tek tek sıralamış,Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler. Ne var ki çocukluklarını özlerler.Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler.Ama sağlıklarını geri almak için de para öderler.Yarınlarından endişe ederken bugünü unuturlar.S...onuçta, ne bugünü, ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyeck gibi yaşarlar. Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
Tam istediğim cevapları alıyorum arkadaşlar harikasınız.
Multiair'e kesinlikle lpg olmuyor değil mi?
Bu arada başlığı değiştirdim![]()
biz gp'yi çok sevdik
Benim bildiğim multiair'ada takılıyor
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
abartmış olmayayım ama grande punto ise punto evomotor konusu tamamen kişiselleştirilebilir bir konu ancak gerçek şu ki punto şu an yollarda bilinen bir araçsa " çok ciddi " anlamda bunu evo'ya borçlu.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri