Öncelikle geçmiş olsun. Geçen sene ben de bir honda jazz'a sizinkine benzer bir şekilde çarpmıştım. Ufak tefek çizikler dışında birşey yoktu. Aramızda konuşup anlaşmıştık, en nihayetinde karşı taraf kaskosunun mini onarımından yaptırdı aracını, herhangi bir sorun da yaşamadık.
Arabayı yıkarken jantların içine su tutuyorum. Balatalara filan su geliyor. herneyse araba kurudukdan sonra yol alırken frene bastığımda abs devreye girmiyor en hafif dokunmada acı fren yapıyor. Biraz yol gidince düzeliyor. 2-3 sefer araba yıkadıkdan sonra başıma geldi.
E zaten su birikntisi gibi balataları ıslatacak durumlarda frene hafif bir dokununki diskleri kurutsun derler
For the Horde!
1) karşı tarafın hasarıyla kasko bozulmaz, trafik sigortasından yapılır o artar, ne kadar artsada o hasardan fazla artmaz.
2) ben en çok puntonun frenlerini seviyorum zımba gibi yapışıyor, defalarca panik fren yaptım, hiç bir sorun yaşamadım. ABS olan bir araçta kilitlenme nasıl olur onuda anlamadım ama
acilen kontrol ettirin
3) 20-30 km hızda ne kadar yakın takipteydinizde araç kayıp çarptı onuda anlamadım...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
dilek. temenni ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim.
kaza tespit tutanağını hazırladık, araç sahibi parasını trafik sigortasından alıcak
Işıklardan kalkıp 1. vitesde 2.700dd e gelirsin vites atmak için araç 20-25km hızdadır.
ben o anda öndeki aracınm frene asıldığını gördüm bende asıldım. Normalde sert fren yapma olayım çok olmaz fren yaparken " progressive brake" dedikleri kademeli ve etkili fren yapmanın nasıl bi şey olduğunu - motorcu- olduğum için iyi bilirim. Genelde yavaşlarken önce motor freni yapar sonra kontrollü olarak pedala basarım.
Ama dünkü olayda daha kalkarken küt ddiye mecburen frene basmak zorunda kaldım fren pedalına bu sefer sert bastım ben durmayı ümit ederken puntocum tak-tak etti ve kilitlenip kaymayı tercih etti. Ben durur zannettim durmadı...
bundan sonra kalabalık trafikde 1. vitesde deviri düşük tutucam önümdekiyle arayıda açıcam![]()
O tak tak sesi zaten abs nin devreye girdiği anlamına gelir ki abs tekerlerin kilitlenmesini önleyen fren anında stabil gitmeyi sağlayan ve size manevra yapma kaçma şansı veren bir sistemdir abs durma mesafesini kısaltmaz.
SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP +(SAFETY PLUS KIT,ASSIST KIT,SKYDOME,XENON FARLAR VE FAR YIKAMA SİSTEMİ)
Eksik bir bilgi var burada.
ABS durma mesafesini normal frenlere göre kısaltır.
Tekerler kilitlendiğinde statik sürtünme dediğimiz olay oluşur. Artık yer ile lastik arasında statik bir sürtünme katsayısı vardır ve tekerler dönerken var olan sürtünme katsayısından (dinamik sürtünme) çok daha düşüktür. Bu nedenle durma mesafeniz uzundur.
ABS tekerlerin kilitlenmesini önler ve bu sayede yer ile lastik arasındaki sürtünme katsayısı mümkün olan en yüksek seviyede tutulur.
Bunun yanında dediğiniz gibi manevra yapabilme kabiliyetini de korur.
Konu Xenophan tarafından (18/09/2012 Saat 13:03 ) değiştirilmiştir.
For the Horde!
Neye dayanarak bu kadar kesin konuşuyorsun?
Abs nin ortaya çıkış amacı bu olmayabilir ama kullanım sonucu bunu gösterir.
For the Horde!
Benim internetten araştırmaya ihtiyacım yok güzel kardeşim. 4 yıllık mühendislik ve 3 yıllık fizik eğitimi yeterli geliyor. Hesabını kitabını bol bol yaptım zamanında.
For the Horde!
Sanada kolay gelsin sevgili forumdaşım devam et böyle, güzel çözmüşsün.
Konu Xenophan tarafından (18/09/2012 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir.
For the Horde!
abs fren mesafesini kısaltmaz ancak, abs olmaması uzatıro nedemek derseniz Uğurun dediği gibi tekerlekler kitlendiği an sürtünme çok düşer buda mesafeyi uzatır...
kaskodan getz vermişlerdi, puntodan alışmışım kasise az bişey kala sert fren yapıp yavaşlamaya, getze bindim aynı şekilde frene basınca tekerlekler kitlendi aynı hızla zıpladık kasisten![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri