hadi ya aslında astra classic için sorunlu diye okuyorum genelde forumlarda karşılaşılan tipik sorunlar neler gpde?
hadi ya aslında astra classic için sorunlu diye okuyorum genelde forumlarda karşılaşılan tipik sorunlar neler gpde?
Şuda yanıltmasın yanlız puntoda çıkan sorunlar çok ufak tefek basit parçalardan ses gelmesi,yazılım hatası gibi yada şimdiye çokdan halledilen ve kronik olan ve fiat'ın bu arabaya ve müşteriye ne kadar değer verdiğini kanıtladığı tıkırtı burcu gibi belli olan ve müşterinin belirtmesine gerek kalmadan çözülen sorunlar.
Babamın eski aracı passat'la yıllarca illallah ettim başta Doğuş Oto olmak üzere bütün VW yetkili servislerinden.Ve Yeni Opel Astra HB almaktan beni caydıran en büyük etkende tartışmasız bütün opel sahiplerinin servislerinden illallah etmesi oldu.Ve bu yeni bir durum değil ben kendimi bildim bileli yıllardır böyle.
Derdim opeli kötülemek değil opel genel olarak tartışmasız fiat'tan daha kaliteli bir araba ancak bu forumu yada otomobil dünyasını biraz araştırırsan fiatın son bir kaç yıldır GM den hisselerini geri almasıyla başlayan süreçle kendini hızla nasıl yenilemeye ve toparlamaya başladığını ve bunun da ilk meyvesinın Grande Punto olduğunu, yeni çıkacak Bravo'ya bakarak da nerelere gideceğini görebilirsin.
Ve son olarak fiat ın servislerinden ömrümde hiçbir arabada olmadığı kadar memnunum.En ufak bir sesi,bir sorununla bile çok iyi ilgileniyorlar.
Aile arabası alacağım içi bagajı az daha geniş olsun ve buna hitab etsin, tasarım,teknoloji çok önemli değil dersen astra al ama dersenki gencim dinamik görünümlü,içinde hoş bi teknoloji barındıran şık bi şehir içi arabasına binmek isteğim; o zaman tartışmasız Grande Punto..
Selamlar..
Konu breakerman tarafından (22/07/2007 Saat 12:19 ) değiştirilmiştir.
1.3 Multijet 90 Hp Dynamic 3K Rock Siyahı GP + 15"
Bakma sağa sola kardeşim her aracın sorunları olabilir...Önemli olan çıkan sorunların halledilmesidir...Git al Gp ni ...Araçlarımızın en tipik sorunu 2006 modellerde görülen tıkırtı burcu sorunuydu...2007 lerde aracı teslim etmeden bu sorunu çözdüler...Diğer sorunlarıda servise söyleyince hallederler...Halledilmeyen ve gp lerin çoğunda olan bir sorun varsa sana söylesinler...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri