Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar nerde yazıyor bu açıklama?? Haber siteleri haricinde bir kaynak gösterin lütfen??
30TLnin altının kaçak sayılacağını kim açıklamış?
Haberciler mantık çerçevesinden çıkıyor diye sizler de çıkmayın!
üstad, bakan kendisi söyledi tnıtım toplantısında... haberlerde bizatihi dinledim, yani öyle üç beş şabalağın kafıyla tepki göstermiyoruz.

Alıntı van_hoijdonk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar en mantıklısı OGS kullanın. HGS, KGS gerçekten gereksiz.

Kredi kartı olmayan var mı? Yok denebilir.

Ogs cihazı 40 liraya aldım geçtiğimiz yıl. Şuanda 60 lira sanırım.

60 liraya cihazı alırsın daha sonra kredi kartına bağlanır 20 liranın altına düştüğünde otomatik olarak 20 lira yükler. Bu şekilde 1.5 yıldır kullanıyorum. Önceki gün 18 liraya düşmüş sms geldi gişeden geçer geçmez bakiyeniz 20 TL'nin altına düştüğü için otomatik olarak yükleme yapılmıştır diye.

Bu kadar zor değil. Tamam devlet para kazanmak için her yolu deniyor ona katılıyorum ama neden insanlar kendine eziyet ediyor bunu anlamıyorum.

Ha dersin ki kredi kartım yok o zaman haklısın kgs veya hgs'ye. Veya anadoludasındır yılda 1 kez dahi otobanla veya gişe ile işin olmaz ona da eyvallah ama İstanbul'da yaşayan ya da otobanı sürekli kullanan birisinin ogs almaması bana mantıksız geliyor.

Ayrıca 60 lira az para mı denebilir (ogs cihazı için) arabama hiç para harcamıyorum diyen varsa o ayrı ama maşallah modifiye bölümü çok aktif gördüğüm kadarıyla. 2 modifiye parçası yerine böyle bir kolaylığı tercih ederim.
Daha yaznızın başında küçük bir hata yapmışsınız, zira OGS kullanmak şu ana son derece mantıksız. Şöyle ki, OGS ve KGS iptal edilip tek sisteme geçildiği için bayıla bayıla bu yenilerinden alacaksınız. bu yeni cihazı bağlarsınız kartınıza hesabınıza, eyvallah.. ama konu alete verilecek para değil, sürekli olarak en az 30 lra bakiye tutma zorunluluğu... bu paranın da yekununun günlük getirisi bile bir çoğumuzun hayalindeki paradan fazladır.elinizdeki eski cihazları da ileride çocuklarınıza anı diye gösterirsiniz. mevcut bakiyelerinin kullanılabilmesi için yıl sonuna kadar aktifler, sonrasında geçmiş olsun.