şu habere bakın arkadaşlar nedir bu ya....
HGS'de 30 lira sınırına tepki yağıyor - Hürriyet EKONOMİ
şu habere bakın arkadaşlar nedir bu ya....
HGS'de 30 lira sınırına tepki yağıyor - Hürriyet EKONOMİ
Haber işte..
Daha ortaya çıkmadan saçma sapan şeyler yazmaya başladılar bile.
Bu 30 un altının kaçak olacağına dair bir bilgilendirme yapıldı mı?
Senden parayı tam çektiği sürece problem yaşanacağını düşünmüyorum.
Ancak başı sonu 10TL lik bir otobana 5TL bakiye ile girince muhtemelen çıkınca kaçak muamelesi görürüz. Ki bu da normal KGS mantığı. 1-0 , para varsa var yoksa yok.
Konu celenlee tarafından (06/09/2012 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.
17 eylül'de tüm türkiyede geçerli olacakmış...kgs'lerdeki bakiyeleri aktarabiliyoruz...az zaman kalmış bence...
valla ben haberlerde 60 TL diye görmüştüm. 30 TL nin altına düşünce ne oluyor onu anlayamadım.500 TL mi doldurayım? Kaybedersem kaskosu var mı? Galiba en mantıklısı plakayı kapatıp kaçak geçmek.
edit: KGS deki bakiyeyi aktarabiliyormuşuz, hayret ettim vallahi. Onuda yerler diye düşünmüştüm.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
ilk yükleme 60 tl sanırım...45 tl nin altına düşünce smsle uyarı geliyormuş...30 tl altına düşünce gişeden her geçişin kaçak sayılıyormuş...SAÇMALIK !
Ya neyimiz var neyimiz yoksa gidelim devletin kapısına bırakalım kurtulalım. Senede 10 kere kullanıyordum zaten KGS yi. Şimdi 60 TL yükleyeceğim iki senede ancak bitecek.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
aynen benim de öyle senede 10 ancak...o da adana - mersin arası....bakalım ne olacak...
şu 30 tl nin altının kaçak sayılacağına inanmak istemiyorum inanmıyorumda.Yılda 5 kez anca geçtiğim köprüye kusura bakmasınlar ama 60 tl bayılamam.15 kere geçiş ücretini niye peşin peşin ödeyeyim.Ayrıca 30 tl buhar olsun gitsin
ne yazık ki böyle bir saçmalık var... 30 tl nin altına düştüğünde belirli bir süre içinde üzerine çıkarmazsanız ki o süre kaç gün henüz belli değil, hesabınız kapatılıyor, dolayısıyla yeni zımbırtı almanız gerekiyormuş. imdüüü, kgs+ogs yaklaşık 8 milyon araç varmış... çarp 30 lirayla, eder sana 240 milyon temiz cukka... daha ne olsun...
Arkadaşlar nerde yazıyor bu açıklama?? Haber siteleri haricinde bir kaynak gösterin lütfen??
30TLnin altının kaçak sayılacağını kim açıklamış?
Haberciler mantık çerçevesinden çıkıyor diye sizler de çıkmayın!
Muhammad Ali Clay
yahu ben DIT kart kullanıyordum.. kartım yanımda olmasa dahi sistemde plakam vardı sistemden düşüyorlardı kaçak sayılmıyordum. Şimdi HGS dedikleri meret 30 TL nin altı kaçak sayılacaksa HGS ücretini 30 TL fazla yapıp böyle bir saçmalığa imza atmasalardı keşke..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Parayi isletmenin diger adi.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Arkadaşlar en mantıklısı OGS kullanın. HGS, KGS gerçekten gereksiz.
Kredi kartı olmayan var mı? Yok denebilir.
Ogs cihazı 40 liraya aldım geçtiğimiz yıl. Şuanda 60 lira sanırım.
60 liraya cihazı alırsın daha sonra kredi kartına bağlanır 20 liranın altına düştüğünde otomatik olarak 20 lira yükler. Bu şekilde 1.5 yıldır kullanıyorum. Önceki gün 18 liraya düşmüş sms geldi gişeden geçer geçmez bakiyeniz 20 TL'nin altına düştüğü için otomatik olarak yükleme yapılmıştır diye.
Bu kadar zor değil. Tamam devlet para kazanmak için her yolu deniyor ona katılıyorum ama neden insanlar kendine eziyet ediyor bunu anlamıyorum.
Ha dersin ki kredi kartım yok o zaman haklısın kgs veya hgs'ye. Veya anadoludasındır yılda 1 kez dahi otobanla veya gişe ile işin olmaz ona da eyvallah ama İstanbul'da yaşayan ya da otobanı sürekli kullanan birisinin ogs almaması bana mantıksız geliyor.
Ayrıca 60 lira az para mı denebilir (ogs cihazı için) arabama hiç para harcamıyorum diyen varsa o ayrı ama maşallah modifiye bölümü çok aktif gördüğüm kadarıyla. 2 modifiye parçası yerine böyle bir kolaylığı tercih ederim.![]()
üstad, bakan kendisi söyledi tnıtım toplantısında... haberlerde bizatihi dinledim, yani öyle üç beş şabalağın kafıyla tepki göstermiyoruz.
Daha yaznızın başında küçük bir hata yapmışsınız, zira OGS kullanmak şu ana son derece mantıksız. Şöyle ki, OGS ve KGS iptal edilip tek sisteme geçildiği için bayıla bayıla bu yenilerinden alacaksınız. bu yeni cihazı bağlarsınız kartınıza hesabınıza, eyvallah.. ama konu alete verilecek para değil, sürekli olarak en az 30 lra bakiye tutma zorunluluğu... bu paranın da yekununun günlük getirisi bile bir çoğumuzun hayalindeki paradan fazladır.elinizdeki eski cihazları da ileride çocuklarınıza anı diye gösterirsiniz. mevcut bakiyelerinin kullanılabilmesi için yıl sonuna kadar aktifler, sonrasında geçmiş olsun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri